1. část

27.9K 943 135
                                    


,,Já nejedu mami! Ne!"

,,Už jsem tě tam přihlásila Rose! A já chci taky nějaký čas pro sebe!"

Utíkám do svého pokoje a bouchnu dveřmi. Nepojedu na žádnej tábor! Nehodlám se tam ztrapňovat! Lehám si na postel totálně dodělaná. S mamkou to není lehké. Žijeme už asi 4 roky samy dvě a někdy se pohádáme.

Někdo klepe na dveře. ,,Poslyš zlato, já vím, že to pro tebe není lehké, protože jedeš na svůj první tábor, ale musíš mě pochopit. Trávíš moc času na počítači, místo toho, než abys šla ven. Když s tebou chce jít Sarah, tak jí říkáš, že něco máš, ale potom si jen sedneš k počítači a hraješ. Musíš se jít nadýchat čerstvého vzduchu." řekla mi mamka ustaraným hlasem. ,,Prosím Rose, udělej to pro mě. Jeď tam a užij si to. Prosím..."

,,Tak jo..." a padla jsem obličejem na postel. Máma otevřela kufr a začala tam skládat věci, co jsem s sebou potřebovala. ,,A na jak dlouho tam jedu?" ptám se.

,,Jen na 7 dní." řekne měkce a dál hází věci do kufru. Čtyři trička s krátkým rukávem, troje legíny, devět kalhotek (dvoje náhradní), pět párů ponožek, čtvery šortky, tři tílka, žabky, tenisky, boty na diskotéku (kdyby nějaká byla), krém na opalování, pyžamo, karty, tužky, ručník, osušku, dvě mikiny, bundu, sluneční brýle...

,,Běž si zatím zabalit hygienu Rose."

O 5 DNÍ POZDĚJI

Stojím před autobusem a rozmýšlím se, jestli tam opravdu jet. Jenže už do mě strkají ostatní, ať se hnu a tak jsem zamířila ke dveřím. Usadila jsem se a už nebylo cesty zpět. Naposledy jsem zamávala mamce a autobus se rozjel.

První díl byl takový krátký. Doufám, že se líbil :). Podle toho, jak se bude líbit, napíšu další díl. Zatím ahoj. :) karolka956

Letní táborWhere stories live. Discover now