16. část

8.9K 441 5
                                    

Na příjezdové cestě zastavil sytě černý Land rover. Z něj vystoupila středně vysoká bruneta s modrými šaty a lodičkami s deseticentimetrovými podpatky.
,,Ahoj. Jmenuji se Tori a hrozně dlouho jsem tu nebyla. Najde se tu nějaký laskavý človíček, co mě tu provede?" zeptala se. Naklonila jsem se k Eliz a řekla jí:
,,To je omyl. Tady není přehlídkové molo, ale normální tábor." Eliz se uchechtla. Z jejího přeslazeného úsměvu se mi dělalo špatně. Tyler se k ní rozběhl a vedl ji směrem k jídelně. Melissa mi zašeptala do ucha: ,,Všimla sis, jak je Josh hezkej? No nic, jen jsem ti chtěla říct, že Tori tu je už nejmíň po čtvrtý a vždycky takhle balí kluky. No a dělá si velký zálusk na Tylera. Mě už teda nezajímá, ale ty by sis měla dát pozor." Přikývla jsem a šla do chatky. Sedla jsem si na postel a přemýšlela, proč za ní šel. Určitě to udělal ze slušnosti. Přece za ní nešel, protože se mu líbila. Určitě ne.
Bylo vedro a tak jsme šly s Eliz k rybníku. Zastyděla jsem se při pomyšlení na to, co jsme tu s Tylerem dělali. Myšlenky jsem zahnala v tu chvíli co jsem vlezla do studené vody. Chvíli jsme se tak s Eliz cákaly, dokud jsme neslyšeli, jak Tora volá: ,,Najde se tu ochotný človíček, který mě namaže opalovacím krémem?" Rychle jsme tam přiběhly, abychom viděly, jak Tyler maže Tori prsa.
,, Pořádně, nechci se popálit! Hlavně prsa." říkala Tori. Kdybych to neslyšela, myslela bych si, že ji osahává. Jen tak tak jsem se udržela, abych po ní neskočila a nevytrhala jí vlasy. Nervy dosahovaly svého konce a Já se musela otočit, abych nevybouchla.
Tyler ji doprovodil k rybníku a Já nechtěla vědět, co tam dělají. Cítila jsem se tak osamělá...
Vrchol byl, když jsem šla za Tylerem do chatky, aby mi půjčil tužku. On měl zázračné tužky, s nimi se malovalo báječně.
Otevřela jsem dveře a viděla jsem, jak Tora sedí Tylerovi na klíně a líbá ho. On jí sahal pod tílko na prsa a jednou rukou jede mnohem níž. Už jsem to nevydržela a zařvala jsem. Oba dva se lekli a Tyler Tori natrhl tílko. Ta se na mě rozkřikla: ,,Co děláš ty huso blbá?! To tílko mě stálo dvě stě dolarů! Zaplatíš mi ho!" Ignorovala jsem ji a vyšla na vzduch. Tyler se opovážil jít za mnou a Já to už nevydržela: ,,Co to jako mělo znamenat?! Že se s ní tu oblejzáš na veřejnosti, osaháváš ji tu a na mě kašleš!"
,,Nekřič tu na mě! A Já se můžu oblejzat s kým chci! A navíc spolu nechodíme!" křičel na mě. Tak to bylo jako rána do břicha.
,, Takže ty jsi mě měl jako hračku na sex?" zašeptala jsem.
,, Tak to není..." věděl, že to bylo špatný.
,, Tak si najdi někoho jiného, protože JÁ TU KONČÍM!" už jsem zase řvala. Poručila jsem jednomu klukovi, ať mi dá ručník. Podal mi ho a Já ho prudce hodila o zem.
,, Tohle jseš ty Tylere!" Začala jsem šlapat na ručník. Prodrala jsem se davem přihlížejících a skácela se k zemi. Eliz mě obejmula a Já začala brečet.
,, Já chci zemřít!" Vydávala jsem mezi vzlyky. Pomohla mi na nohy a zamířily jsme k chatce.
,, Říkala jsem ti, že můj brácha je debil." řekla ustaraně.
,, Teď už to vím..." povzdechla jsem si.

Letní táborDonde viven las historias. Descúbrelo ahora