6. část

12.1K 593 18
                                    


Celý oběd jsem se na něho dívala. Sledovala jsem každý jeho pohyb. Dívala jsem se na něj tak zasněně, že mi Eliz musela připomenout, že už mám prázdný talíř. Odebrala jsem se na chatku a  dál nad ním přemýšlela. Miluje mě? Nedělá si ze mně srandu?

,,Nevěděla jsem, že tak jedeš po mým bráchovi." naštvala se naoko.

,,Vadí ti to? Jestli jo, já s tím okamžitě přestanu..." řekla jsem jí.

,,Ne, život mýho bráchy je mi víškde a bylo by zajímavý tě mít v rodině." usmála se na mě.

,,Co tu děláte děvčata?" strčil hlavu do dveří Tyler.

,,Nic, co by tě muselo zajímat." mrštila po něm polštář Eliz. Elegantně uhnul a hodil jí polštář zpět. Jen zakroutil hlavou a odešel.

Je tu jedna taková suprová houpačka. Rozhodly jsme se s Eliz tam zajít. Eliz šla napřed, já si ještě musela nandat tílko. Po asi pěti vteřinách se vrátila a řekla: ,,Rose, teď bychom tam jít neměly."

,,Proč?" zaptala jsem se podezřívavě.

,,Je plná. Půjdem tam za půl hoďky." řekla vyhýbavým tónem. Obešla jsem ji a vyšla na terasu. Málem mě ranila mrtvice.

,,T-Tylere..." stačila jsem říct, než jsem se skácela k zemi a dala se do pláče. Zřejmě mě zahlédli ostatní, protože mě Eliz zatáhla rychle dovnitř. Odtáhla mě na postel a přivinula si k sobě.

,,To bude dobré, Rose... Neplač..."

,,On... On jí tam dal pusu...Melisse..." zavzlykala jsem. Získala si ho pro sebe a ty jsi tomu nezabránila, pomyslela jsem si. V tom jsem uslyšela kroky na verandě a v zápětí otevření dveří. Podívala jsem se, kdo přišel. Doufala jsem, že je to on, že to jde vysvětlit... Jenže Melissa mi jen poslala vzdušnou pusu, vítězný úšklebek a rázem odešla.

,,Eliz?"

,,Ano?"

,,Půjčíš mi mobil?" zeptala jsem se. Hodila ho po mně a já vytočila číslo. Párkrát to píplo, ale potom se ozvalo: ,,Tady Jasmine Connemar. Kdo volá?"

,,Ahoj mami, to jsem já. Přijedeš si pro mně?"

,,Proč, zlatíčko?"

,,Mám deprese..."

Letní táborWhere stories live. Discover now