2. část

19.5K 837 43
                                    


Hodila jsem svůj těžký kufr pod postel v chatce, ve které jsem měla 7 dní bydlet. Je tu hrozné dusno a tak šahám po klice okénka, abych ho otevřela. Nahmatám něco chlupatého a tak se podívám co to je. ,, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!" řvu. Přiběhne Brooklyn, která je se mnou na chatce ještě s Marilyn a Elizabeth. ,,Co se děje?" ptá se mně. Ukazuji na kliku u okna.

,,Vždyť je to jen pavouk." oddechne si. Jen, pomyslím si. Bere ho do ruky a vynáší pryč. Tak tady se mi bude líbit, říkám si se sarkasmem.

,,Vemte si plavky, půjdem omrknout zdejší rybník." říká našemu oddílu vedoucí na nástupu. ,,Ještě že jsme byly s mamkou koupit nové plavky." povídá mi Eliz. ,,To já takové štěstí nemám." povzdechnu si a oblékám si dva roky staré plavky. S Eliz po boku jdu k naší vedoucí Clare čekat na ostatní. ,,Už máš kluka Rose?"

,,Ne, ani se mi moc nechce do nějakého vztahu." odpovídám Eliz. ,,Já mám! A dokonce tady. Je v pátém oddíle, jen o oddíl výš." povídá s pýchou v hlase.

,,A máš sourozence?" ptá se dál.

,,Ne. Jsem jedináček." mám slzy na krajíčku. Eliz si toho všimla a vzala mě kolem ramen. ,,To je v pohodě, ani Mary nemá sourozence. Já mám bráchu, taky tady." trošku si povzdechla. ,,Proč musím mít zrovna já bráchu, kterého chce každá holka tady?"

,,Jak vypadá?"

,,Hnědý vlasy, oči zelený, vysokej, svalnatej, ale ne moc, opálenej, s krásnou tvářičkou... Já ti tady popisuju normálně anděla!" rozesměje se. Pousměju se a odcházím s oddílem k rybníku. Eliz je fakt super, usměju se vduchu. V tom docházíme k rybníku. Sundaváme si oblečení, které máme přes plavky a skáčeme do rybníku. Rybník je tak akorát teplý, abychom v něm neumrzli.

Jsme tam až do oběda, pak si sbíráme oblečení a dáváme se na cestu zpět. V jídelně si sedám ke druhému stolu a vedle mě po pravé straně Eliz a po druhé Brook. Naproti mě si sedá krasavec a já v něm okamžitě poznávám Eliziného bratra. Usměje se na mě a já zrudnu. Eliz se ke mně nakloní a šeptá: ,,Neboj, zatím všechny zrudly, když se na ně usmál." Napřahuji nohu, že ji kopnu pod stolem, ale napřáhla jsem se moc a kopla jeho. Chytne se za nohu a já se stále zmenšuji. ,,Promiň." špytnu směrem k němu a jdu si pro jídlo.

Letní táborWhere stories live. Discover now