32. část

6.4K 371 24
                                    

KONEČNĚ MĚ PUSTILI DOMŮ! O týden se mi pobyt prodloužili, ale teď už jsem konečně doma a cpu do sebe jeden nanuk za druhým. No co, jsem hladová. A hele, dokonce dávají Dr. House!

,,Nechceš se jít třeba připravit do ško-" Přerušila jsem mamku.

,,Ššš, mami! Oni právě teď řeší, co má ta ženská za nemoc. Já mám pocit, že to bude lupus."

,,To je Dr. House?"

,,Hm."

,,Žes to neřekla dřív!" plácla sebou vedle mě na pohovku.

,,Chtěla skočit bungee jumping, ale ještě se neodrazila, začala jí téct krev z uší a spadla dolů v bezvědomí. Naštěstí byla přivázaná." stručně jsem uvedla mámu do děje.

,,Dostala infarkt! Rychle Housi!" vykřikla jsem se srdcem v krku. Mamka jen zděšeně vzdychala. No jo, s mamkou jsme do Dr. House úplní blázni. Ne do toho herce, do toho pořadu, samosebou! Co si to o nás myslíte?!

Zbytek pořadu nás to tak vtáhl, že jsme nic jiného než televizi nevnímaly. Když začaly na televizi pobíhat titulky, zvedla jsem svůj zadek z gauče a vysvětlila mamce:

,,Jdu se vysprchovat. Na další díl se asi podíváš sama."

,,Hm, co to tu tak voní?" ptala jsem se z kuchyně.

,,Peču kuře." odpověděla nepřítomně, protože začal další díl. Jen jsem nad ní zakroutila hlavou.

,,Hlavně na něj nezapomeň." křikla jsem na ni a odebrala se do hlubin koupelny. Pustila jsem vodu a nastavovala kohoutek tak, abych se neopařila. Svlékla jsem se, vlezla si do vany a namířila si na hrudník horký proud vody.

,,All of me, loves all of you, hm hm hmmm hm hm hm hmhm, hmhm hm hm hm hm hmhm. Give you all to me, I'll give my all to you..." zpívala jsem zplna hrdla. Doufala jsem, že přes zvuk tekoucí vody mě není slyšet. Nevím, jak dlouho jsem se sprchovala, ale asi hodně dlouho, protože mi máma zabušila na dveře. Už asi skončil House.

,,Co je?" zeptala jsem se otráveně.

,,Rose, dělej! Vylez!" skoro jsem jí nerozuměla. Vypla jsem vodu.

,,Proč?"

,,Rose, hoří!"

Letní táborWhere stories live. Discover now