Sen Hep Mutlu Ol Mecnun !

110 6 15
                                    

Medyada TenTen kafa :)

---

Leyla ...

Kalanlar , siyah beyaz hayallerden ibaret.

---

Ayağa kalktım. Tüm herkes vereceğim tepkiye bakıyordu "Hadi çözelim bu olayı !"

İsmail abi ceketinin cebinden eter çıkardı "Şu elimde görmüş olduğunuz eter hepimize yeter " eteri kafaya dikti. Allahım ölmesin adam ? Ölücek ya bi gün fazla eterden ölecek. Gebermesin burda ?. Sonra babam eteri koklayıp yere düştü. Ardından Yavuz abi gülümsedi "Hadi Mecnun sizde gelin çok bekletmeyin" eteri koklayıp o da koltuğa düştü. Ak Sakallı dede "Hadi evlat" diyerek yok oldu. tüm herkes sıra sıra yere düşerken sıra Sedefe gelmişti.

"Bu kıyağımı unutma sakın ajan" eteri kokladığında yere düşmesin diye belinden tuttum. Yere düşerse kafası acır , şeyapamam , kıyamam işte... Yavaşça koltuğa yatırdım. Ne kadar güzel bu karaboncuk ya. Bitter dik dik bana bakıyodı.

Eteri eline aldı "Hadi Mecnun bende gidiyorum. Nereye gittiğimizi , neden eter kokladığımızı bilmiyorum ama -"

Ciddi bir şekilde sözünü böldüm "Sen gelmiyosun. "

Gözleri doldu , afalladı "Niye ya ? Benim de sorunum bu ?"

Onu üzmek istemiyordum ama olması gereken buydu "Bitter üzülme sakın ama ne zaman güzel bişey yaşasam gelip berbat ediyosun. Belki o gün Sedefle kavga etmeseydin şimdi onunla aramız daha iyi olacaktı. Seni suçlu tutmuyorum fakat gelip yine bozacaksın herşeyi. Cidden gerek yok. Biz halleder geliriz sen bekle"

Kendini sıkmıştı "Senin benimle zorun ne ya ? Ben sana ne yaptım neden bana böyle davranıyosun ?" Cevap verecekken sesi titreyerek konuşmaya devam etti " Ne zaman seninle konuşsam bi afralar tafralar. Sürekli aşağılıyosun beni Mecnun. Hiç mi sevmiyosun beni ? Hiç mi ? Aşk anlamında değil. Hiçbir anlamda sevmiyosun sen beni. Ne zaman yanında olsam utanıyosun. Ama ben sana zarar vermem ki. Ben sadece senin yanında olduğumda , içim içime sığmıyor. " yanağından süzülen bir damla gözyaşını sildi "Ben sadece ... Beni biraz sev istemiştim işte. Biraz. Çok mu şey istedim ki ben ? Biliyorum benden nefret ediyorsun. Mezarlıkta da söyledin herşeyi zaten. Sen Sedefi deliler gibi severken ben sürekli damacana gibi giriyorum araya. Ben özür dilerim Mecnun. Herşey için yani. Seni neden sevdiğimi de bilmiyorum. Boşluktayım. Aranıza girdiğim için özür dilerim. "

Sadece eteri koklayıp Sedefin yanına gitmekle yetindim.

Bitter'in ağzından

Mecnun eteri koklayıp yere düşmüştü. Yine gitmişti Sedefin yanına. Çok acı çekiyordum şu an ... Kalbimi ateşin içine atıp , yok oluşunu izlemiştim. Keşke hiç karabasana bulaşmasaydım. O işten sıyrıldığım halde hala korkuyordum Mecnun'u üzerim diye ... Acı veriyordu . Çok hemde.

Ama zaten , Acı dediğimiz şey geçici , bazen bir dakika sürüyor , bazen bir yıl ... Ama geçiyor.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Sende Mi Leyla ?Where stories live. Discover now