GEÇMİŞİN İZİ

1.2K 81 1
                                    

1 hafta sonra;
Kuzenlerimle iyi geçiniyordum. Hatta kat ve diğerleriylede anlaşmışlardı. Hep beraber gezip gülüyorduk. Mıchaelde kendini affettirmişti. Herşey çok güzeldi. Şimdimi şimdi ise yatağıma yatmış tavana bakıyorum. Telefonumun titremesiyle telefonuma baktım.

-aşağıda seni bekliyorum.
Mıchaelden gelen mesajı görmemle gülümsedim. Bu aralar fazla mutluydum ve bunun bozulmasından çok korkuyordum.

Yatakta doğruldum. Silkelenip kendime gelince ayağa kalktım. Hemen kombinimi yapıp giyindim. Saç makyaj derken hazırdım.

Balkon kapısından bahçeye baktım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Balkon kapısından bahçeye baktım. Hiç kimse yoktu. Sessizce balkondan atlayıp mıchaelin arkasına geçtim. Birden sırtına atlayınca irkildi. Sonra ise kahkaha attı. Sırtından atlayıp önüne geçtim. Tek kaşımı kaldırıp sordum.

-plan ne kaptan?
/süpriz
-süprizleri sevmediğimi söylemişmiydim. Bak sen söyle ben şaşırmış gibi yaparım söz.
/hayır şimdi yürü ufaklık

Bana.
Ufaklık.
Dedi.

-MICHAEL!!
Dedim ve koşmaya başladım. Bana ufaklık denmesine çok kızardım ve o her seferinde bana ufaklık derdi. Sonunda onu yakaladığımda elimi tuttu ve peşinden sürüklemeye başladı. Çalılıkların arasından koşuyorduk elele.

Sonunda en tepeye geldiğimizde -hey biz ne ara dağı dolaşmaya başladık?- mıchael önümüzdeki çalıyı çekti. Ve ben o müthiş görüntüye hayran kaldım. Çimenlerin üzerine oturup manzarayı izlemeye koyuldum. Dağın en tepesindeydik ve dünya sanki ayaklarımız altındaydık. Şehir boydan boya görünüyordu.

Çimlere uzandık. Ve yıldızları izlemeye başladık. Kapkara gökyüzünde parlayan yıldızlar adeta anıları hatırlatıyordu. Kapkara hayatın içinde parlayan o güzel anılar.

/beğendin mi?
Diye soran mıchaele döndüm. Onu gerçekten seviyordum.

-çok güzel. Teşekkür ederim mıchael
/seni seviyorum
-seni seviyorum

Mıchaelin omzuna yattım. Ve yıldızları izlemeye devam ettim. Sanırım yeni bir gizli yerimiz olmuştu. Ve ilk defa birinin bildiği bir gizli yerim olucaktı.

Sonramı sonrası yok. Çünkü ben onun omzunda huzurlu bir uykuya daldım...

Mıchaelden;

Bu kızı seviyordum. Sinirlenişini, gülüşünü, o sinir bozucu sırıtışını ben onu böyle seviyordum.

Ben ona aşıktım. Ben onun saç teline zarar vereni öldürecek kadar aşıktım ona. Dünyaları yıkacak kadar. Herkesten herşeyden vazgeçecek kadar.

O kadar masumduki uyurken. Omzumda yatıyordu. Saçlarını yüzünden çektim. Zorluklar üstüste geliyordu herkes gibi onada. Fakat onunki kaldırılabilecek şeyler değildi. O kadar güçlüyken aynı zamanda bir o kadarda güçsüzki.

Vampirin Karanlık YüzüWhere stories live. Discover now