Oh, sorry, it was your di*k?

2.3K 132 5
                                    

Niall pohled

,,Steph posadíš se?" zeptá se Zayn a poklepe na místo vedle sebe, což mě donutí se zamračit. Chce mi snad zase přebrat holku? Už jednou se tak stalo a stejně ji pak odkopl, neodpustil jsem mu to, i ikdyž je to už něco přes rok. Když se z místa ani nehnu, ucítím na své ruce tu její a lehce ji stisknu, na to zareaguje úsměvem a taky tím že mě vede na to místo k Zaynovi, jenže k mému překvapení si sedne vedle Luise a místo vedle Zayna nechá mě.

Steph pohled

,,Víte že neznám skoro žádnou písničku od vás?" zeptám se a pozvednu obočí. Harry, který do sebe zrovna lil šampaňské rovnou z flašky se rozkašlal a vykulil na mě oči, stejně jako ostatní, tedy až na Nialla, který nás jen pobaveně sledoval.

,,Tak to se musí napravit. Po zbytek cesty ti zazpíváme ty nejznámější písničky od nás!" zaraduje se Louis a já si opřu hlavu o Niallovo rameno.

,,Okey jen do toho." zasměji se a Liam mě chytne za ruku a táhne do vedlejší místnosti.

,,Musíme se poradit, zůstaň tu a my tě zavoláme." zasměje se a zavře dveře. Sednu si do sedačky a čekám než se něco začne dít. Asi po pěti minutách kdy jsem koukala z okna a představovala si jaké by to bylo vidět na křídle tu malou vlezlou opičku z filmu madagaskar (Mort se myslím jmenoval😂) za mnou přišel Niall a za ruku mě vedl za ostatníma. Přijdu si jak cvičená opice, vždy jdu kam mi řeknou a nechám se vodit za ručičku. Když vejdu do místnosti je všude tma a svítí se jen na jeden kousek sedačky, kam si mám pravděpodobně sednout a tak to udělám. Když mi z dohledu zmizí i Niallova silueta, zamračím se, ale můj výraz se změní, hned co uslyším první slova nějaké písničky.

Everybody wanna steal my girl,
everybody wanna take her out away!

Zpívají už asi pátou písničku a svítí na ně světla z diskokoule, která vyjela odněkud ze stropu. Když dokončí steal my girl, ten název mi museli říct asi pětkrát než jsem si ho zapamatovala, sedne si vedle mě Zayn a přisune se těsně ke mě. Nemá náhodou přítelkyni? Něco jsem o tom slyšela na MTV, nebo to byl někdo jiný?

,,Jsi roztomilá když jsi v rozpacích." zašeptá těsně u mého ucha.

Niall pohled

Vycházel jsem zrovna od pilota, kde jsem se ptal jak dlouho poletíme, když jsem uviděl Zayna přitisknutého k Steph a zůstal jsem stát tak, aby mě neviděli. Zajímalo mě co se stane.

,,Nejsem v rozpacích." zamračí se na Zayna, ale ten se nenechá odbýt a rukou ji pohladí po stehně, načež Steph vstane a vykřikne něco jako 'Nech mě laskavě být, jsem tu hlavně s Naillem', jenže ani to Zaynovi nestačí. Vstane a začne se k ní nebezpečně rychle přibližovat, už chci zakročit, jenže když chci na Zayna vyběhnout, Steph ho kopne kolenem mezi nohy tak, že ten zmrd spadne na zem.

,,To byl tvůj pták nebo co? Nic jsem necítila, to je tak malej?!" vykřikne Stephanie pobouřeně. Začnu se smát a okamžitě vytáhnu mobil, abych vyfotil Steph, která má jako nějaký lovec nohu na Zaynově rameni, ten se tam svíjí v bolesti a ona se vítězně usmívá. Okamžitě to pošlu klukům, kteří jsou asi vedle a se Steph po boku jdeme za nimi.

Omlouvám se za dneska tak krátký díl, ale zítra zkusím vydat ještě jeden :) Dneska jsem psala ještě 'Money won't save u', protože jsem to slíbila kamarádce, takže na tohle nebyl moc čas a teď už psát nemůžu, protože bych u toho usnula, ale slibuju že ještě tento týden vyjde další díl :) :( ❤️❤️

Snaping with idiot //N.H. ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat