2.

566 47 6
                                    

Hned po příjezdu k vcelku velkému domu s bazénem a zahradou jsem uvidělěla, jak k nám jde Luke s nějakým dalším klukem.

,,Čau Hope!" usměje se na mě. ,,Calume tohle je Hope, Hope tohle je Calum." zazubí se a již jmenovaný Calum se na mě usměje.

,,Těší mě." zasměji se a představím jim Lottie.

,,Co si dáte k pití?" zeptá se nás Cal a vede směrem za dům, kde je u bazénu velký osvícený bar.

,,Jenom Colu prosím." sednu si na barovou židličku a usměji se na něho.

,,Cokoliv kde je dost alkoholu." zasměje se Lott a donutí mě tak protočím očima. V tomhle je děsná, na párty se vždy opije a já ji pak musím tahat domů. ,,No co?" ušklíbne se na mě a na ex vypije panáka průhledné tekutiny co před ni Calum postaví.

,,Tady máš colu." usměje se na mě Luke.

,,Díky." uculím se a brčkem začnu pomalu upíjet.

,,Hele nejsi ty Hope Styles?" přijde ke mě mile vypadající brunetka.

,,No, jo." zasměji se a ona mě najednou obejme.

,,Jsi můj vzor ve zpívání, v módě a vlastně ve všem." zamumlá mi do ramene a mě to na tváři vykouzlí veliký úsměv. ,,Jsi strašně pěkná." usměje se nervózně, když se odtáhne.

,,Děkuju moc. Kolik ti je?" zeptám se.

,,Patnáct." koukne na špičky svých bot.

,,To jsi na střední ne? Co tu děláš?" zeptám se.

,,Bydlím tady s bráchou a dalšíma klukama v tomhle domě. Chodím na nedalekou střední.." vytáhne si z kapsy kraťásků telefon a nastaví ho na snapchat. ,,Je mi to blbý, ale můžu se s tebou vyfotit?" zeptá se a v zelených očích jí zajiskří.

,,Jasně, proč ne?" nafotíme několik fotek a ona mě ještě předtím než odběhne někam pryč, obejme.

,,Hope Styles? Co dělá tak slavná osoba v takový prdeli jako je to tady?" zasměje se za mnou Calum.

,,Jestli považuješ L.A. za prdel, tak to jsi ještě nikde nebyl." zasměji se pobaveně. ,,Ale důvod proč tu jsem je na dlouhý povídání." mávnu nad tím rukou.

,,Času dost." chytne mě za ruku a táhne směrem pryč od domu směrem k lesu.

,,Kam mě to táhneš?" směji se a on se mnou.

,,Chci ti něco ukázat." táhne mě hlouběji do lesíka a já se trochu začínám bát, a proto můj smích ustane. ,,Nebojíš se že ti ublížím že ne?" všimne si mého znepokojení a zastaví. Sklopím pohled na zem a až po chvíli ucítím na své bradě jeho ruku, jak mi hlavu zase zvedne. ,,Nikdy bych někomu jako jsi ty neublížil." zašeptá, vydá se zase směrem kterým jsme předtím šli.

,,Jak to myslíš, jako já?" zeptám se po pár vteřinách ticha.

,,Někomu tak krásnému, okouzlujícímu a roztomilému." mé tváře naberou rudý odstín a on z ničeho nic pustí moji ruku a díky tmě vůbec nevím kde je.

,,Cale?!" vyjeknu vyděšeně, ale nic se neděje. ,,Není to vtipný!" zavolám do ticha, ale stále mi je odpovědí pouze šum lesa a hudba, který jde potichu slyšet z párty. Začnu v kabelce hledat telefon, ale vyruší mě při tom rozsvěcení několika desítek barevných světel. Pohled se mi naskytne na osvícený, opuštěný lunapark. Pootevřu pusu v úžasu a rozhlédnu se kolem. Je to nádherné.

,,Bacha ať ti do pusy nevlítne mucha." ozve se Cal za mnou a já rychle sklapnu.

,,Je to tu nádherný." rozplývám se.

,,Moc lidí o tom tady neví, les je ohraničený pletem, ale s Lukem a dalšíma klukama jsme našli branku, která je pořád odemčená." vede mě za ruku směrem k ruskému kolu, které se po zatáhnutí za páčku začne pomalu otáčet a vyveze nás tak úplně nahoru, kde to díky nastavení zastaví.

,,Nic hezčího jsem snad ještě neviděla." usměji se a Cal se přikývne. Z přemýšlení mě vytrhne Calumova ruka, kterou položí na tu moji, kterou mám položenou na zábradlí. Nechám ho, protože mi to nijak extrémě nevadí. Spíš naopak.


Omlouvám se, že nebyl do teď nový díl, ale nebyla jsem na tom psychicky doma moc dobře.. Teď by se to snad mělo zase zlepšit. Budu ráda za komentáře, hvězdičky a vlastně za cokoliv. Děkuju moc že příběh čtete <3

Love you all! <3

Snaping with idiot //N.H. ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat