Am I dead?

1.5K 89 14
                                    

Neustále pípání se ozývalo nemocničním pokojem. Co se sakra stalo? Pomalu otevřu oči a vedle postele uvidím Nialla, jak má obličej v dlaních a brečí.

,,Nialle, jsem v pořádku." řeknu, ale on se na mě ani nepodívá. Pokusím se dotknout jeho vlasů, které nejsou lesklé jako vždy, ale mastné a neupravené, jenže má ruka projde skrz něho. Co to do háje má být? ,,Nialle!" vykřiknu, ale nic se neděje. Do pokoje vejde muž v bílém plášti, s nejvetší pravděpodobností doktor a zastaví se kousek od Nialla.

,,Měl by jste si jít domů odpočinout. Za měsíc jste byl pryč jen třikrát. Kdyby se probudila, okamžitě vám zavoláme." pobídne Nialla a ten se pomalu zvedne. Oči má zarudlé a modré kruhy pod očima napovídají, že dlouho nespal. Co se to sakra děje?

Pomalu vstanu z postele a podívám se na doktora, který se na mě dívá, tedy spíš na tu holku v kómatu. To jsem jako duch nebo co?

,,Doufejme že Vám ta havárie letadla nevymazala paměť." řekne si spíš pro sebe a odejde z pokoje. Jaká havárie? Pomalu vyjdu z pokoje, tak že projdu dveřma a rozhlédnu se kolem. Lidé procházejí skrz mě a nic necítí.

Niall pov.

Kdybych ji já debil nebral sebou do Londýna. Letadlo při přistávání havarovalo a Steph je v komatu. Já a kluci jsme byli v zadní části letadla, takže se nám nic nestalo. Prý je možné že si nic nebude pamatovat! Co když si nebude pamatovat mě?

Pomalu dojdu k autu a nasednu na sedadlo řidiče. Nastartuji a rozjedu se do vily, kde by měli být i kluci. Za ten měsíc jsme zrušili pět koncertů a dneska za asi čtyři hodiny by měl začít jeden náhradní. Nemám však v plánu se tam dostavit, stejně mě půlka fanynek nemá ráda.

,,Konečně jsi se ukázal doma." obejme mě Louis a pousměje se.

,,Byl jsem u Steph." povzdechnu si.

,,My víme, jak je na tom? Něco nového?" zajímá se.

,,Kdyby bylo něco nového vypadal bych snad takhle?!" vykřiknu naštvaně. ,,Promiň Loui, je toho na mě moc." omluvím se po chvíli ticha a on mě znovu obejme. Po tváři mi začnou téct slzy, stejně jako skoro celý ten proklatý měsíc.

,,Kluci, budeme muset vyrazit tak za půl hodiny na halu, kde je ten koncert pro charitu." seběhne schody Harry a pohladí mě po zádech. ,,Nialle, Steph je silná, neboj se zvládne to." povzbudí mě.

,,Díky, nevím co bych bez Vás dělal." povzdechnu si a pousměji se. ,,Jdu se převlíct."

*****

,,Nialle, chápeme, že je tvá kamarádka.."

,,Přítelkyně!" skočím naší manažerce do řeči a prohrábnu si vlasy.

,,Dobře, takže znovu. Chápeme, že je tvoje přítelkyně v nemocnici v komatu, ale tohle je tvoje práce, takže se alespoň trochu usměj a dělejte blbosti jako vždy." zamračí se ta blonďatá husa, otočí se na podpatku a odejde.

,,Třicet vteřin!" zavolá na nás jeden z chlápků co to tam má na starosti.

,,Takže, první je History že?" ujistím se a kluci s úsměvem na rtech přikývnou. Rychle mě všichni obejmou a vyběhneme na podium.

Pohled třetí osoby

Koncert probíhal první půl hodinu skvěle. Všichni ve velké Londýnské aréně zrovna zpívali písničku Little things a blonďáčkovi se z očí začali kutálet slzy. Miloval ji. Miloval hnědovlasou dívku, která se nebála riskovat a rozdávala úsměvy na všechny strany. Byla jedním slovem dokonalá. Alespoň tedy pro něho.

Když se mu vybavil pohled na nemocniční lůžko, kde ležela, hlasitě do mikrofonu vzlykl. Všechny pohledy se na něho přesunuli a on se složil na zem do malého klubíčka. Byl teď tak zranitelný, že by se ho kdokoliv bál jen dotknout. Tedy, až na jeho nejlepší přátelé, skoro bratry.

,,Ni, to bude v pohodě, všechno bude okey." okamžitě se k němu posadil menší brunet jménem Louis a začal ho hladit po zádech a ve vlasech. Kluci už nezpívali, ale fanoušci to vzali do svých rukou a celá aréna to zpívala za ně.

,,Nialle, jsme tu s tebou." vzal ho svalnatý kudrnáč s potetovanýma rukama do náruče a nesl pryč, do bezpečí, jménem šatna.

,,Omlouváme se, že to takhle dopadlo, ale naše kamarádka je v nemocnici a je na tom hodně špatně. Je to teď dost težké období, hlavně pro Nialla. Jste nejlepší fanoušci, které bychom si mohli přát, takže to doufám pochopíte." dokončí svůj monolog Liam a všichni začnout tleskat, jelikož ví o koho jde. Steph už byla párkrát vyfocena v novinách, takže bylo víceméně jasné že je to ona. Celá aréna začala skandovat její jméno a kluci se každý od srdce usmál. Naposledy se rozloučili s fanoušky a odešli za Harrym, který se snažil blonďáčka uklidnit.

Konečně jsem sesmolila nový díl, tak snad se bude líbit a pochopíte co se nějak tak děje se Steph. Není mrtvá 😀 zatím... 😀❤️

Moc Vám děkuju za 5,6K přečtení! ❤️

Snaping with idiot //N.H. ✔️Where stories live. Discover now