Deel 8.

3K 222 27
                                    

POV LYNN
Ik schrik wakker van een stem. "Lynn? Kom je eten?" Als ik mijn ogen open doe ontspan ik, het is Art. Ik knik verlegen. "Ik zie dat je hebt gedoucht, ging dat goed met je been?" Vraagt hij. "Het ging wel, alleen ik kon geen verband vinden, dus er zit nu geen verband omheen. En er zat een klein zilveren stukje in mijn huid, wat is dat?" Vertel ik. "Dat zal de kogel zijn denk ik. Je wordt morgen daarvoor geopereerd. Ik zal je even meenemen naar beneden, de dokters kamer. Daar hebben we meer verband enzo."  Antwoord hij. Ik knik, en hij tilt me op. "Heb je je inloopkast al gezien?" Vraagt hij nonchalant. "Een inloopkast? Heb ik die?" Vraag ik met open mond. "Uhm, ja. Ik had die kleding op je stoel alleen klaargelegd zodat je niet zo ver hoefde te lopen." Zegt hij, en hij opent een deur naast de badkamer. "Wow." Zeg ik met open mond. "Hier pak aan, dan zul je het niet koud krijgen." Zegt hij, en hij geeft me een blauw Adidas vest aan. (Zie kleding in media hierboven) ik trek hem aan, en kort daarna tilt Art me op om naar beneden te gaan.

Onderweg krijg ik al gelijk een mini rondleiding. Er zijn in totaal zes verdiepingen en een hele grote tuin. De bovenste verdieping is voor alle mannen, Imme en ik. De vijfde verdieping is voor de rest van alle kinderen. De vierde verdieping is een game kamer en chill ruimte die een hele verdieping groot is. Er staat een x-box, Wii, bioscoop scherm, enz. Hij vertelt dat we s'avonds hier zullen zitten. Op de derde verdieping zijn de trainingszalen, aparte ruimtes om te oefenen danszalen en boksringen. Op de tweede verdieping is een soort van EHBO, en andere medische dingen. Ook een keuken en extra kleedkamers en badkamers. Op de eerste verdieping is een eetzaal met keuken. Op de begane grond is de hal met jassen enzo, een mega grote garage met heel veel fietsen, een limo en een normale auto + bus. In de kelder is een Wedstrijdbad, een diep bad van 3.50 m en een schaatsbaan. Er zijn in de kelder ook schiet ruimtes, en kleedkamers. In de tuin is een boomhut, trampoline en een normaal zwembad. Ik heb het gevoel dat de mannen die ons ontvoerd hebben best aardig zijn. Bedoel, net hele gebouw is ingericht voor kinderen, zodat we lol hebben. En daar ben ik heel blij mee.

Art onderbreekt mijn gedachtes. "Lynn? Hallo!? Gaat het wel?" Vraagt hij bezorgd, terwijl hij me neer zet op de rand van het zwembad. "O, sorry! Ik was in gedachten." Zeg ik, en hij knikt naar me. "Waar ben je goed in Lynn?" Vraagt Art bedenkelijk. "Wedstrijdzwemmen, en rennen, en richten met een pijl en boog." Antwoord ik bedenkelijk. "Kan je vlinderslag?" Vraagt hij, en ik antwoord weer met ja. Eigenlijk zou ik niets moeten zeggen over zwemmen, dadelijk ontdekken ze mijn krachten nog!

Even later zit ik op de behandel tafel in zo'n dokters kamer, Omar helpt me. Hij doet een nieuw verband eromheen, en geeft me pijnstillers mee die ik zelf kan nemen als ik pijn heb. Hij legt me ook uit dat ik morgen na die operatie de hele dag mijn been niet mag bewegen, anders schieten de hechtingen open. Nadat Omar verband om mijn been heeft gedaan ga ik terug naar m'n kamer. Art zegt dat Imme er ook is, daar kan ik misschien vriendinnen mee worden! Hoe zou ze eruit zien? Zou ze aardig zijn?

Waterkrachten // voltooidWhere stories live. Discover now