Deel 23.

2.4K 229 26
                                    

Allereerst: Wil ik deze mensen bedanken voor het; stemmen op vele delen, volgen, reageren, of toevoegen aan de leeslijsten. Casper3690 morty88 SophieLouwersheimer hippekippen KaatEmmm modoc9 Tessabookss 139192mfv FreneGoli Wolkendans LotteMaurice welosy juliarobertsgirl bambi4711 LisaHulscher MartheEmmm svendro2003 illiegirl cleolover13 ELIFNARCI xEenhoornDuox jul626 fan-otaku xlisaaxxx  Jenniferxfox Leetje13  kayla200114   Bedankt. Met elke stem, reactie, toevoeging of volger komen we een stapje hoger ♥️
--------------

POV IMME
Met open mond kijk ik uit het raam. Holy shit. Dit ziet er gaaf uit! Alleen jammer dat het zo donker is, anders had het er zeker nog gaver uit gezien. We zitten in de auto, op een parkeer plaats. We staan naast een énorm huis, en de parkeerplaats staat propvol met duur uitziende auto's.

Lynn ligt naast me, en slaapt met haar mond half open. Haar koptelefoon hangt over haar ogen heen, en je hoort nog zachtjes de muziek eruit komen. Noah draait zich naar me om, en gaapt luid. "Het is 1 uur, ik hoop dat de leider nog wakker is. Of in ieder geval iemand." Zegt hij, terwijl hij vermoeid in zijn ogen wrijft. "Daar komt al iemand aan lopen, laten we uitstappen." Zeg ik, terwijl er een jong uitziende man op de auto komt aflopen. Ik stap vermoeiend uit de auto, en probeer zo zacht mogelijk de deur dicht te doen zodat Lynn niet wakker word.

"Hallo, ik ben Imme." Zeg ik, als ik de hand van de jongen schud. Noah stelt zich ook voor, en vertelt waarom we hier zijn. Gelukkig is de leider aardiger, daar ben ik blij mee. "Ik snap waarom jullie hier zijn, en jullie mogen zo lang als jullie willen overnachten in het dorpshuis. We slapen daar met de jagers, mijn familie en ik zelf. Maak het jullie gemakkelijk. Ik ben Ben, maar noem mij leider." Zegt hij, en hij geeft een knikje naar de auto. "Ik kan jullie even helpen met de uitladen, of doen jullie dat zelf?" Zegt hij. "Helpen asjeblieft, mijn vriendin heeft iets aan haar been waardoor ze niks mag dragen. En aangezien ze slaapt ga ik haar tillen." Zegt Noah, en hij wijst naar de auto.

En twintig minuten later lig ik in bed.

POV LYNN
Ik word met een ruk wakker, en kijk verbaasd om mij heen. Huh, hoe ben ik hier terecht gekomen? Het laatste dat ik nog weet is dat ik we zo lang nog moesten doorrijden, en ik muziek op had. Maar als ik naast me kijk, zucht ik opgelucht. Daar ligt Imme. En een bed verderop ligt Noah. We zullen vast in het dorpshuis zijn. Ik stap het bed uit en besluit me snel aan te gaan kleden, zodat ik het dorp een beetje kan gaan verkennen. Ik schiet snel een joggingbroek aan, een croptop en mijn favoriete vest. En natuurlijk mijn schoenen. (Kleding in media) Even later dender ik de trap af, op zoek naar eten.

Als ik na lang zoeken de keuken heb gevonden, besluit ik een broodje voor mezelf te maken. Ik trek wat kastjes open, en ik kom uiteindelijk hazelnoot pasta tegen, en wat witte bolletjes. "En wie denk jij wel niet te zijn?!" Ik verslik me in mijn broodje, en draai me hoestend om. "Oeps, sorry. Ik had honger.. Duh, ehh..." Ik word rood en sta snel op. "Sorry, ik zal het niet meer doen... Ik ben Lynn." En ik steek mijn hand uit, waar alleen niet word op geantwoord. "Hoe ben je hier binnen gekomen?" Zegt hij dreigend, waarna ik snel om me heen kijk, zoekend naar hulp. "Met mijn vriend en mijn beste vriendin." Zeg ik met een angstige blik. Hij zucht, en rolt met zijn ogen. "Oké laat maar. Dit gaat je leven kosten, dat weet je!" Ik schrik, en ben bang. "Je kan er voor kiezen om vrijwillig mee te gaan, zo niet gaat het met geweld. Kies maar." Zegt hij grijnzend, en hij loopt intimiderend op me af. Is sta doodstil, en laat het héél langzaam tot mezelf doordringen. Dit gaat mijn leven kosten... "Weet je, aangezien je nu al niet meewerkt gaan we het met geweld doen." Zegt hij, en hij slaat op mijn rug, waardoor ik op de grond val. Ik sluit kreunend mijn ogen, mezelf voorbereidend voor meer pijn. Het volgende moment is het op een verkeerde plek.

Recht op mijn been, de plek die eigenlijk nog moet genezen. Is gil het uit, en er verschijnen al zwarte vlekken rondom mijn blikveld. Net als ik verder weg zak, voel ik iemand die me aanraakt. Ik kreun, en voel de pijn door mijn hele lijf schieten. Maar als diegene begint met praten, weet ik dat het goed is. Het is Noah. "Ssst, het is goed ik ben bij je." Zegt hij, en hij streelt me over mijn haren. Op de achtergrond hoor ik die man die mij aanviel met hem praten, ik versta er niks zinnigs uit. Na een tijdje tilt Noah me verder omhoog, en zet me op zijn schoot. Hij geeft me een glaasje water, en met mijn ogen dicht drink ik hem op. "Doe je ogen maar open, het is over." Zegt hij, en aarzelend doe ik mijn ogen open. Ik kijk om me heen, en zie als snel die ene man staan, waarna ik met snel omdraai naar Noah. "Hij... Hij heeft mijn been.." Zeg ik, maar ik kom niet verder door de snerpende pijn die door mijn been schiet. "Auw..." Zeg ik zachtjes, en ik voel dat er iemand zich over me heen buigt. Het is de jongen. "Het spijt me, ik wist niet dat jij het was." Zegt hij. Waarna hij mijn joggingbroek omhoog doet en zijn vingers voorzichtig over de pijnlijke plek gaan.

"Beweeg hem niet, dat veroorzaakt nog meer pijn." Zegt hij, en ik knik verlegen. "Ga slapen. Mijn rechterhand zal medicijnen laten brengen." Zegt hij, terwijl Noah mij optilt. Ik open heel even mijn ogen en zie dat er ongelofelijk veel mensen om ons heen staan. Vreselijk...

Als ik uiteindelijk in bed lig, en mezelf probeer te beheersen om het niet uit t schreeuwen van de pijn, klopt de 'rechterhand' op de deur. "Binnen..." Mompel ik. "Hier, je medicijnen. Sorry van Ben. Hij wist niet dat je bij die anderen hoorde." Zegt hij, en hij loopt de kamer weer uit. Ik drink snel het glas op, en slik de uiterste walgelijke pillen door. Na een minuutje of tien trekt de pijn weg, en val ik in slaap.

Naar dromenland.

------- Belangrijk!
Heyy! Ik heb fucking 2,3 duizend reads.. :) Ik heb er gewoon geen woorden voor! Bedankt! Dit liedje is van "Susie Suh" en heet 'Here with me'. Hij is niet heel bijzonder, maar wel mooi. Groetjes, en tot een volgend hoofdstuk!
PS. Fijne vakantie nog iedereen!
~Reactie? ~Vote?
-x- mij <3

Waterkrachten // voltooidWhere stories live. Discover now