2. konečně ve světě vyspělých

5.9K 175 4
                                    

Je za dvacet minut sedm o den později a já stále sedím na posteli , panebože.Včera se Carrie vymlátila na schodech , natrefila se do tak blbý chvíle , kdy jsem měl chuť ji zabít. Měl jsem zrovna dost nepřívětivou náladu , za Lin se mi jít nechtělo a na zabíjení lidí jsem náladu taky neměl . A za to všechno mohl on . Mike , ten vůl s mechanickou rukou . Občas mi fakt přijde, že ten kluk má z plechu i mozek. Naprosto jsem se v myšlenkách ztratil , seskočil jsem rychle na zem a seběhl dolu do kuchyně . tam jsem si mozek propláchl sklenkou vodky a vyrazil do sprchy, následně se oblékl a zmizel do Hotelu.
Chtěl jsem ji vidět, protože po včerejšku a po té vodce jsem měl jisté podezření , že se mi to zdálo, nebo jsem utrpěl nějakou iluzi, nejsem si jistý. Třeba v Hotelu vůbec neni ,třeba se ze mě stal prostě šílenec co má halušky. Tyhle myšlenky mě ale přešly ve chvíli, kdy zase sešla ze schodů . Malej , roztomilej skřítek. Počkat. Ne nic takovýho , děvka jako všechny ostatní.

Rychle jsem se otočil zpátky k baru a začal se věnovat práci , dneska je vystoupení a slečny budou zase otestovány. Snažil jsem se domluvit se s Xavierem a Darrenem, jak to bude.  no Carrie je volná , nechali mi ji, ale já si stále nejsem jistý, jestli je to opravdu tak dobrý napad . Mám dnes špatnou náladu a na nějaké jemné první milování nemám nervy.
Mimoto, když jsem si měl naposledy užít, vyrušil mě ten proklatej mobil a já od té doby nic neměl . Nahromadily se ve mně síly a ty se budou špatně držet na uzdě, až začnu .
Dolu seběhl Darren, že byl mluvit s holkama a objasnit jim , že dneska je jejich den , teda, těch několika, co budou nově označeny. Ostatní čeká normální pracovní náplň .

Po zbytek dne jsem se flákal po lese s Miou. Mojí nejvěrnější fenkou . Procházky s ní byly něco krásného a dokonalého , relax, klid, pohoda. Nemusel jsem na nic myslet. Dneska to ale bylo jinak , pár myšlenek se mi hlavou honilo . Proč jsem nešel za Lorett, když tolik chci sex ? Proč se tolik nemůžu dočkat večera, když nejsem ani rozhodlý , jestli to opravdu udělám ?
Obvykle by mi to bylo fuk , ale tohle jsou naše začátky . Ještě to tu nemáme zaběhlé . Dal jsem si takovou práci s tím ,abych ten Hotel vybral a koupil , nemůžu si je odsud vyhnat. To bych byl idiot. Kolem odpoledne jsme spolu byli lovit, nahánět zvěř. Je to docela fajn zábava. Já i Mia jsme přirození lovci , často spolu vyběhneme do lesa a naháníme stáda srn a jelenů . Já je Plaším a ona za nimi letí jako o závod . Pro mě už je to jen relaxační běh za nimi , zároveň si tak s Miuš utužujeme vztahy .

18:55

Seděl jsem na baru a pohrával si s prázdnou sklenkou od vodky, mlčky sledoval svoje ruce. Za chvilku dorazí Carrie na předtančení . Nejsem si jistý čím se zabývá . Já na tanec nejsem a spíš k tomu mám odpor . na druhou stranu je to fajn cesta , jak si užít výhled na dívčí zadky.

Během chvilky stála na podiu a pomalu se začínala hýbat do rytmu hudby, s naprosto klidným výrazem jsem ji sledoval a klidně oddychoval . Ne , furt to není nic pro mě . Ikdyž jí to sluší . Než jsem se stihl nějak vzpamatovat a vyhrabat z myšenek, do kterých jsem se ponořil, byl už konec a ona mi klepala na rameno . trochu jsem sebou cukl a koukl na ní . Kývl hlavou na znamení, aby mluvila.

"prosím .. vezmi mi ty pannenství " Špitla a já málem neudržel oči tam , kde mají být. Ne , ne to je špatnej nápad.
Ne takhle to nemůže být. Kdybys holka věděla, čím jsem si za těch pár dnů mentálně prošel . Kdybys věděla jak dlouho jsem bez uvolnění .

Ale já už ji měl v náručí a nesl ji k sobě na pokoj.

Položil jsem ji na postel a naposledy zhodnotil situaci , UDĚLÁM TO. A to i přes ten  fakt, že se budu muset snažit mírnit , aby píše mnou neomdlela bolestí . Zadívala se mi do očí a já konečně viděl, jak strašně po tomhle touží, páni. To se mi líbilo , tiše jsem jí zavrněl do ouška a následně spojil naše rty. Ihned zavřela oči a začala mě vnímat, byl to příjemný pocit, ve chvilce mě dokázala přinutit oddat se tomu pocitu touhy a vášně. Hned jsem z ní stáhl oblečení , rukou zajel pod záda, opatrně ji nadzvedl a rozepl podprsenku , oči mi zajiskřily . Ale i přes to jsem se zvládal krotit. stáhl jsem podprsenku a rty se začaly starat o její tělíčko , krk, tam jsem si chvíli hrál jazykem . Něco tam v hloubi mé kamenné duše mě nutilo ji pokousat. Ale zanechal jsem jen pár škrábanců a raději pokračoval dál . když jsem přešel na prsa, začaly se od ní ozývat sladké procítěné pannenské vzdychy. to bych dokázal poslouchat pořád. Jazyk si chvilku hrál s prsíčky a pak pokračoval , přes bříško na nejcitlivější dívčí oblast.
Políbil jsem ji, abych zjistil , jak moc citlivá slečna je, hodně. spokojeně se zachvěla a já okamžitě cítil , že moje tělo chce víc, stáhl jsem z ní spodní prádlo a dostal jsem snad ten nejdokonalejší pohled, co může muž dostat . Skoro jsem nepostřehl , že se na mě trochu nesměle vrhla taky a stáhla mi košili . Nebyl jsem ani při nejmenším proti. Ale donutil jsem ji zase si lehnout pode mě. Stáhl jsem se trochu níž a sáhl do zadní kapsy, vytáhl nůž . Pomalu jí ho přiložil k tělu, musí si zvyknout. Zatlačil jsem do hrany a ta protrhla kůžičku , vytekla krev, pomalu se nahrnula mezi nožky a já začínal být ve svém živlu .
stáhl jsem se níž hlavou a začal rty líbat zakrvácený rozkrok , což pro mě bylo neuvěřitelně fajn. A jak jsem mohl slyšet, podle jejích sténů to bylo příjemné nám oběma. To už jsem ale nehodlal dál vydržet, rozepl jsem se a dostal ven z oblečení , zapřel se jí u halvy a ujistil se, že to doopravdy chce. Šla do toho totiž hodně rychle a unáhleně . Ještě včera se klepala při zmíňce o sexu .
Přikývla mi a já se zmocnil jejích rtů , aby se malinko odreagovala, cítil jsem z ní nervozitu . Ta ale vyprchala v momentě , kdy jsem začal pronikat dál do ní , zasténala mi do ouška a spokojeně se začala uvolňovat , podařilo se a já začal živelněji přirážet, začínám zjišťovat , kolik toho slečna vydrží. První stény zněly bolestivě, ale po pár minutách byla tak spokojená , že jsem si nemohl stěžovat. Zachvěla se pode mnou a vyvrcholila .
Spokojeně jsem jí vrněl u ouška a věděl, že ji ještě chvilku pomučím a budu taky. Stalo se, spokojeně jsem vzdychl a nechal ji odpočívat. zaslouží si to .
Oblékl jsem se a sledoval ji , jak naprosto unavená odpadá do spánku . když se tak stalo , zvedl jsem se a zmizel domu . Taky se prospat.

Dnešní den předčil má očekávání .

Druhý stupeň vášněOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz