Eleganța: Puterea seducției

7.6K 497 52
                                    

Un grup de femei.

Disperate după lux.

Nemăritate.

În goană după bărbaţii bogaţi şi arătoşi.

Elena este piesa principală din cercul vicios în care s-a băgat. Grupul de femei începe să se schimbe când fiecare îşi găseşte perechea, jumătatea perfectă... în afară de ea. Este bătaia de joc a prietenelor ei, este umilită zilnic din cauza faptului că a rămas nemăritată, dar totul se schimbă când în viaţa ei apare Roy Walls. Frumos, carismatic şi bogat, e bărbatul perfect pentru a le da peste nas prietenelor ei. Însă coşmarul abia începe în ziua nunţii, când Elena este părăsită în faţa altarului. Tânăra îndură criticile dure din partea persoanelor pe care le credea apropiate, iar ea este nevoită să le ignore şi să nu pună la suflet vorbele dureroase.

Zara Quinn. Cea mai aproapiată prietenă a Elenei, dar şi cel mai mare duşman al ei. Unica şi neaşteptata persoană care va zdrobi constant inima Elenei. Zara se căsătoreşte cu faimosul Conor Davis, cel care deţine aşa-zisul "palat" Royalty. Totul se învârte în jurul Zarei şi a plăcerii ei de a o umili pe biata femeie.

„Tot ce este luat, te atrage. Tot ce e interzis, seduce..."

Ce se întâmplă în viaţa lor atunci când lucrurile nu mai sunt aşa cum se obişnuiseră toţi? Totul se întoarce împotriva Zarei atunci când întreaga familie Davis face cunoştinţă cu Elena.

Ce se întâmplă atunci când bărbatul tău preferă amanta interzisă?


TOATE DREPTURILE APARȚIN LUI FARRAH HALE (@farrahhale) ŞI ANDREEA C. RAICU (@-Demons-)

Eleganța: Puterea seducțieiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum