0.3

175 24 9
                                    

zil sesiyle uyandığımda, yine uyuya kaldığım için kendime kızmıştım. Biri beni böyle bulsaydı başım büyük belaya girerdi. ama her seferinde bunları bilmeme rağmem uyuya kalıyordum, çok umursadığım yoktu ama millet bodrum katında ne yaptığımı sorarsa ne cevap verecektim? ağladığımı mı..

çantamı ne zaman fırlattığımı bilmediğim köşeden alıp, merdivenleri tırmanmaya başladım. kapıyı açtığımda bana garip bakan insanları umursamadım, haklıydılar muhtemelen şuan dağılmış görünüyordum ve bodrum katından çıkıyordum. emin olun bende garip bakışlar atardım. dolabımın önüne gelip ihtiyacım olan birkaç birşey aldıktan sonra, okuldan çıkmak için kapıya yönelmiştim ki, Jared ve saçma grubunun okulun kapısının oralarda durduklarını fark ettim, onların yanından geçersem beni ezikleyeceklerini biliyordum, ama yapabileceğim birşey yoktu. geçmem gerekiyordu, belki hızlıca geçersem beni fark etmeyebilirlerdi.

kendimi gaza getirip hızlıca yürümeye başladım, yanlarından geçerken beni görmediklerini sanıp sevinecektim ama içlerinden birinin adımı seslenmesiyle onlara döndüm.

"Gerard"

"sizinle uğraşacak vaktim yok"

"ama bizim var" deyip kahkaha atmaya başladı Jared.

onlar benim hakkımda birşeyler geveleyip gülerken, içlerinden birini fark ettim. güzel bir yüzü olduğunu düşündüğüm çocuk gülmüyordu sadece bana bakıyordu ve bu oldukça rahatsız ediciydi. Daha fazla orada durmadım ve okuldan çıktım. Evim okula yakındı, bu yüzden yürüyordum hem bu beni rahatlatan bir egzersizdi.

eve gelip, direk mutfağa yöneldim, şuan Jared ve arkadaşlarını düşünecek halim yoktu, yemek herşeyden önce gelirdi. mutfağa girdiğimde buzdolabının üzerinde bir not durduğunu fark ettim, büyük ihtinalle babamdandı.

"akşam geç geleceğim, derlerine çalış Gee"

hep olduğu gibi geç gelecekti, benim için bir sorun yoktu alışmıştım.

kendime bir pizza ısmarladım gelene kadar bir şeylerle uğraştım.

yemeğimi bitirdiğimde, yorgun olduğuma karar verip uyumak için odama çıktım.

hey!

bu biraz kısa bir bölümdü ne diyeceğimi bilemedim. okuduğunuz için teşekkürler!! xoxo

basement • frerardWhere stories live. Discover now