-MP- Yeni Kurt Kim?

3.6K 217 21
                                    

JOHN'UN GÖZÜNDEN

Şatonun kapısını kırar kırmaz şatonun çanları çalmaya başladı. Tüm gücümle köye doğru kaçıyordum. Arkamda bir düzine vampir olmalıydı. Onları şaşırtmak için zikzak yaparak ormanın içinde koşuyordum ama hiçbiri şaşırmadan peşimden kovalamaya devam ediyorlardı. Birden önümde bir ok belirdi.

Oku gördüğüm gibi tamamen arkamı döndüm vampirler birden duraksadı hepsi önüme sırayla dizilmiş ellerinde yay ve oklarıyla bana nişan almışlardı ve okların ucu kurtboğanlıydı buram buram kurboğan kokuyordu. Hırlayarak yavaş yavaş üstlerine gidiyordum. Gözlerim maviden Alfa kırmızısına geçti dahada kendimi dahada güçlenmiş hissediyordum.

Vampirler biraz daha geriledi. Arkamda bir hırlama sesi duydum başımı sağ tarafa çevirince bunun Austin olduğunu anladım. Etrafından siyah dumanlar çıkıyordu ama yalan yok çocuk baya korkunç gözüküyordu. Gözleri gece gibi simsiyahtı. Öfkeyle vampirlere bakıyordu onlardan hiç gözünü kaçırmıyordu o kadar dikkatliydi ki sanki hepsinin tüm hücrelerini ezberliyor gibiydi.

Ama tek bir sorun vardı. Austin sandığım kurt onun gibi kokmuyordu bunu yeni fark ettim. Ben bunları düşünürken kurt birden önüme geçti. Beraber vampirlere saldırdık. Havada kollar,bacaklar uçuşuyordu. Bir tane vampir ölüm korkusundan ağaca çıkmış ne olup bittiğine bakmaya çalışıyordu. Kendisinin amatör olduğu çok belliydi zavallı korkudan tir tir titriyordu. Hangi cesaretle yaptı bilmiyorum.

Elini ok kabzasının içine attı bir ok çıkardı. Elleri titreye titreye oku yaya yerleştirdi. Birden yerleştirdiği ok yaydan çıktı. Göğsümde bir acı hissettim. İstemsiz olarak kurt formundan çıktım. Dizlerimin üstüne çöktüm. Gözlerim yavaş yavaş buğulanıp,kararmaya başlamıştı. En son hatırladığım yanımdaki kurdun onuda ağaçtan düşürüp parçalamasıydı.

AUSTİN'İN GÖZÜNDEN

Uyandığımda kendimi parlak bir mağarada buldum. Suyun içerisindeydim ve mağaranın her yeri yeşil ışıklarla parlıyordu. Gözlerim kamaşmıştı ellerimi gözümün üstüne aldım gözlerimi ovup tekrardan açtım ve kendimi suyun içerisinden çıkarttım. Burayı hatırlamıştım.

Şifalı Alfa Mağarasıydı tam düşünmemi bitirmişken farklı bir tarafta suyun içinde Bleinna'yı gördüm baygın bir halde uyuyordu. Bu arada sudan çıkar çıkmaz mağaranın içindeki yeşil parıltı kaybolup kendini kan kırmızısı bir renge bırakmıştı. Mağaranın girişi bir anda açıldı. İçeri giren babamdı.

"Bakıyorum ki uyanmış'sın kerata. Kendini nasıl hissediyorsun bakalım?"

"Bilmiyorum baba biraz yorgun hissediyorum. Sanki uykumu alamamış gibiyim."

"O zaman tam olarak gücünü geri toplayamamış'sın. Bu sevgilin yüzünden olabilir."

"Onun bununla ne alakası var baba? "

"Size saplanan kurtboğanlı oklar büyülüydü Austin."

"Nasıl yani? Nasıl bir büyü ki bu? "

" Güç emme büyüsü yapılmış Austin. Bu okları çıkarırken çok zorlandık. Büyü çok kolay bozulmadı annenden'de yardım alarak çıkarmayı başardım."

"Bu mağaranın özelliği kaybettiğin gücü sana tekrar geri veriyor onu biliyorum ama baba aklıma bir şey takıldı."

"Sor bakalım neymiş aklına takılan."

"Sen içeri girmeden önce ben sudayken mağara yeşildi. Ben çıktıktan sonra mağara kan kırmızı rengini aldı ve o güzel yeşil renk kayboldu. Bu ne anlama geliyor?"

"Melez kızın uyanması birkaç günü bulacağı anlamına geliyor. Çünkü o bir alfa değil ve onun yaraları seninkinden daha ağırdı."

"Birkaç gün dediğin tam olarak ne kadar bir süre baba?"

"4 veya 5 gün olabilir. Eğer bu sürenin dışında geç veya erken kalkarsa ölme riski var. Bu günü biz belirleyemeyiz ancak su belirler."

"Nasıl ölme riski var!"

"Malesef aslanım."

"Hayır! Hayır bu olamaz büyü yapıp onu eski haline getirebilirim baba."

"Bunu yaparsan işler yolunda gitmeyebilir."

"Nasıl gitmeyebilir! Ne demek istiyorsun? Lütfen baba biraz açık konuş."

"Onu öldürebilir Austin şimdi anladın mı?"

"Lanet olsun ya! Nasıl koruyamadım ben Bleinna'yı nasıl Alfayım lan ben!"

Babam elini omzuma koydu beni teselli mi etmeye çalışıyordu yoksa bana güveniyor muydu tam anlam verememiştim.

"Merak etme aslanım. Sen gelmiş geçmiş en büyük alfa olacaksın. Buna inanıyorum. Tüm köy ve tüm kurtlar olarak inanıyoruz."

"Yüzünüzü kara çıkarmayacağım baba emin olabilirsin!"

ARKADAŞLAR BİRAZ GEÇ OLDU KUSURA BAKMAYIN. BUNDAN SONRA HER CUMARTESİ SAAT 5'DE BÖLÜMLER YAYINLANACAKTIR. BİLGİNİZE

-YENİ YAZAR :)



MELEZ PRENSESHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin