-MP-ZEHİR

1K 56 13
                                    

  Gözlerimi kırpıştırıp açtım. Kafesin içindeydik karışımda Bleinna yatıyordu sanırım baygındı kalp ritmi düzenli atıyordu. Yavaş yavaş yattığım yerden doğrulmaya çalıştım kafesin tellerine elimi koyduğum anda ellerim yandı. İçimden küfür ediyordum.

  Bleinna olduğu yerde hareket edince ona doğru yaklaştım sırtına elimi koydum kısık bir inleme dudaklarının arasından çıktı ve gözlerini açtı. Simsiyah gözleriyle çok korkunç duruyordu ama neler olduğunu anlamıyorum bakışları donuk vücudu solgun ve soğuktu. Vampir dişlerini çıkarıp bana doğru tısladı.
Bleinna kendine gel ne yapıyorsun güzelim?
Kafasını yana çevirdi pis bir gülümseme yaptı.
Sende kimsin kurtçuk ve ben senin nereden güzelin oluyorum?
Boynundaki damarlar siyahtı ve kollarındakilerde öyleydi çok yanlış birşeyler oluyordu ama çözemiyorum.

  Kafese birisi yaklaştı ona doğru döndüm esmer kirli sakallı birisi bana bakıp gülümsedi.
İkinizden birisine yazık olucak zaten kız seni hatırlamıyor Austin boşuna dil dökme bu kafesten sadece biriniz çıkıcak hahahaha şunuda ekliyim kafes telleri kurtboğanlı yani telleri kopartamazsın . Sinirle adama kükredim
Seni piç ne yaptınız lan sevgilime orospu çocukları gel kafese bak ben seni sağ çıkarıyor muyum gelsene yavşak.
Ahh çok korktum ama senin ilk önce sevgilini öldürmen gerek ahahahahaha hadi bakalım velet iyi dövüşün bende kan alıp geliyim miden bulansın pis kurtçuk.
O sırada tam önüme dönerken sağ elmacık kemiğime pat diye bir yumruk indi ne olduğunu anlayamadım anasını satayım önüme döndüm Bleinna kolumdan tutup ters çevirdi herhalde kırılmıştı ağız dolusu küfürlerim boş salonu titretiyordu.
Bleinna bebeğim bunu yapma biz sevgiliyiz.
Kafasını kaşıdı gözlerini kıstı. Ben seni hatırlamıyorum ve ben asla sevdiğim birisini unutmam. Kolumu düzelttim gözlerinin içindeki Saf Bleinnayı arıyordum.
Çünkü seni zehirlediler bak güzelim buradan bir an önce çıkmalıyız sana zarar vermek istemiyorum.

  Kahkaha attı ve  parmaklarını çıtlattı.
Sen benim canımı yakamazsın kurtçuk.
Gözlerimi devirdim ve ona doğru bir adım attım sanırım yanlış anladı ve göğsüme uçan tekme attı. Ulan ne yaptılarsa gavura vurur gibi vuruyor sırtım tellere yapıştı yere düştüm. Sırtımı tuttum ve ayağa kalktım. Bak beni dinle ne olursa olsun istersen beni öldür sana elimi kaldıramam yapamam çünkü seni seviyorum ve sende beni artık kendine gel Bleinna diyr kükredim.

  Bleinna yere çöktü ve bana baktı. Niye hatırlayamıyorum ben sana vururken sen bana parmağını kaldırmadın kalk ve dövüş benimle korkak. Sinirlenmeye başlıyordum ama istedikleri ise buydu onlara istediklerini vermeye niyetli değildim.

  Bak biz sevgiliyiz ve birbirimize deli gibi aşığız bunu sen nasıl hatırlamazsın Bleinna sana yaptıkları zehir aklını karıştırıyor bırak yardım edeyim buradan çıkalım ve seni iyileştirelim.
Elimi uzattım kalkıp elime ve gözlerimin içine baktı. Elimden tuttu ikimizde pençelerimizi çıkarttık büyük ihtimal ile ellerimiz yanacaktı ama olsun burada kalmaktan iyidir. Pençelerimizi kafesin tellerini kesmek için çıkardık teller koptu ve kurda dönüştüm. Sırtıma atlamasını işaret ettim sırtıma atladı. Heryerden Vampir kokusu alıyordum.

  Sanırım vampirlerin ana şatosundaydık buradan hemen kaçmalıyız salonun kapısını kırdım ve büyük uzun koridorda koşmaya başladım. Sağa sönünce pencere gördüm pencereyi kırıp ormana doğru koşmaya başladım. Hızımı arttırıyordum çünkü 5 veya 6 vampir arkamızdaydı. Zikzaklar çizerek havayı kokluyordum. Baya ilerledikten sonra babamın kokusunu aldım ve o yöne doğru koşmaya başladım vampirler hala arkamızdaydı.
 
  Köyün girişime geldiğimde bizim köyün savaşçı kurtları hepsinin kafasını koparttı. Bende hemen eve doğru gitmeye başladım. Ulumam ile kapının açılması bir oldu. Annem oğlum deyip sarılmaya başladı. Vampirlerden kaçarken Bleinna sırtımda bayılmıştı sanırım zehir çok etkiliydi bir an evvel panzehirin bulunması lazımdı onu kaybedemem.

MELEZ PRENSESHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin