Bölüm 14

18.8K 1.4K 96
                                    


VERA

Siyah kurt benim bağırmamla lazer duvarı sıyırarak geçip yere çakıldığında hızla korkumu unutup ona doğru koştum.

Yanına geldiğimde sırtındaki yanığı gördüm. Çok ciddi bir yara gibi durmuyordu ama canının çok yandığını kesik kesik inlemesinden anlamıştım. Kahverengi gözleri bana bakıp arada kısılıyor ve hırlıyordu. Şuan bana kızgın olmalıydı. Tüylerinin açtığı yanık derisine yüzümü buruşturarak baktım. Cidden canı yanıyor olmalıydı. Hiç düşünmeden elimi yanığın çevresindeki siyah tüylerin arasına daldırdım . Siyah tüyleri sertti ama bu garip bir şekilde hoşuma gitmişti. Kurt bana doğru hırlayıp kısık gözleriyle baktı ve ayağa kalkmaya çalıştı. 

" Seni iyileştireceğim. Rahat dur. " diye tısladım. Siyah kurdun kahverengi gözlerindeki şaşkınlığı görebiliyordum. Aynı şaşkınlık benim yüzümde de vardı. Beni anlamış mıydı ? Beni anladıysa o bir Kurt İnsandı . Kurt inleyerek başını toprağa koyduğunda yutkundum. Elimi siyah kurdun sert derisiyle buluşturduktan sonra şifa gücümün işe yaramasını umut ettim.

...

Kurdun yanık derisi iyileşip siyah tüyleri tekrar çıktığında gülümseyerek elimi çektim. Elimi çekmemle beyaz ışıkta kaybolmuştu. 

Kurt aniden ayağa kalktığında irkilerek birkaç adım geriye attım. Bana doğru yaklaşıp dibimde durdu. Nefesimi tuttum ve ne yapacağını merakla bekledim. Bana saldıracak mıydı ? Ama ben onu isteyerek lazer duvara fırlatmamıştım ki . Bu gücü kontrol edemiyordum. Ayrıca onu iyileştirmiştim de. 

Kurt burnunu boynuma sürttüğünde yutkundum. Kurdun çok sivri dişleri vardı. Boynumu ısırırsa kesin ölürdüm. Kurt geri çekilip tekrar koşarak uzaklaşırken arkasından " Hadi ama yine mi?!" diye bağırıp ofladım. O kesinlikle bir Kurt İnsandı ve benden ne istediğini öğrenene kadar ondan kimseye bahsetmeyecektim.

...

Duyduğum seslerle oflayarak gözlerimi açtım. Yine neler oluyordu ? Bu seferde gezegeni uzaylılar mı basmıştı ? Elimi kalbime koyup kısaca inledim. Her sabah uyandığımda Kayra'nın hissine alışmaya mı çalışacaktım ben ?

Buz rengi gözlerim odağına önce pembe pijamalarıyla eli belinde olan Mina'yı sonra da kırmızı kafayı aldı. Mina bıkkınca nefesini verip " Yine ne var Alara ? Expermus' ta ki erkeklerle yatmayı bırakıp ayak işlerine mi başladın ? " dediğinde gözlerim kocaman açıldı. Alara Expermus' ta ki erkeklerle mi yatıyordu ? Erkek değil hem de erkeklerle. 

Kırmızı kafa kaşlarını çatıp " Bir , seksi vücudum Expermus' ta ki erkeklerin dikkatini çekiyorsa bunun için beni suçlayamazsın. İki, ben bir Büyücüler öğrencisiyim ve elementim de ateş. Ayak işlerine bakmıyorum , tanrı ve tanrıçalarımın bana verdiği görevleri yerine getiriyorum ve ... " dediğinde Mina onun sözünü kesip " ve çok konuşuyorsun. Şimdi ne için geldiğini söyle ve odamızdan defol.

" Kırmızı kafanın aldığı yüz ifadesiyle kıkırtımı zor bastırdım. Alara ya da benim deyimimle kırmızı kafa oflayıp " Expermus bugünle birlikte 4 gün yani pazartesiye kadar tatil . Diğer ırkların yerleşmesi vs. sanırım o nedenlerden dolayı her neyse. Tanrıça Amel tüm Seçilmişler bölümü öğrencilerini saraya çağırıyor. " dedikten sonra tam kapıdan çıkacakken durup " Ayrıca en fazla 3 araba ile gide..." Alara'nın cümlesini tamamlayamamasının sebebi Mina'nın onu itip kapıyı yüzüne çarparak kapatmasıydı. 

" Bir gün dilini keseceğim senin." Diye mırıldanarak bana döndü ve ufak çaplı bir çığlık atıp " Vera. Beni bu şekilde korkutmaktan vazgeçmelisin. " dedi. 

SEÇİLMİŞLER 1 (OPUS) - KİTAP OLDU!Where stories live. Discover now