#1

7K 131 1
                                    


 -MESAJ - Rose :

(Ora 20:30)

Cred ca am ajuns unde trebuie.

-MESAJ- Dean :

(Ora 20:31)

Cobor acum dupa tine.


Rose isi impreuna bratele in jurul corpului intr-o incercare de a se incalzi in frigul de afara. Ploaia nu incetase nici acum. Totusi , se consola cu ideea ca a ajuns la destinatie. Stand in fata blocului spre care Dean o indrumase , astepta nerabdatoare sa urce. Raceala noptii ii intrase in suflet si oase. Chiar avea nevoie de un ceai cald si o patura moale. In acelasi timp , era insufletita de revederea ce avea sa urmeze.

Isi verifica din nou telefonul sperand ca nu va mai dura mult pana cand "domnul student in anul 2 " isi va misca fundul mai repede pana jos.

Stropi de ploaie se scurgeau de pe umbrela ei. Isi muta greutatea de pe un picior pe altul si repeta miscarea  , tremurand. Rose urmarea cu interes oamenii care treceau in stanga si in dreapta ei la care se adauga zumzetul masinilor. "Nu e un cartier prea linistit."  concluziona ea.

Tresari in momentul in care simti o mana puternica pe umarul ei. Se intoarse imediat sa vada cine era si ochii ei caprui dadura de chipul inexpresiv al lui Dean. Imbracat intr-un hanorac negru si comfortabil , asortat cu nelipsita pereche de blugi si perechea de tenisi , arata de parca tocmai se daduse jos din pat. Trasaturile sale inca purtau urmele vechiului Dean : ochii albastrii si patrunzatori , parul ciufulit brunet . "Si totusi , lipseste ceva"  .

Prima reactie a lui Rose fu aceea de a-si da parul ciufulit de vant la o parte si sa ii zambeasca.

-Hey ! Ciudat mod de a ma intampina mai ai ! Nu te-ai schimbat deloc in acesti ani .

Dean o privi plictisit . Ochii sai insa emanau o intensitate ciudata pe care Rose nu o mai recunoscuse pana atunci la prietenul ei. O examina din cap pana in picioare timp de cateva secunde , timp in care fata simti o atingere invizibila pe orice portiune pe care el o privea.

Isi muta apoi atentia catre strada din spatele lui Rose , facand o grimasa.

-Mai bine m-ai urma. E prea frig pentru tine.

Ii deschise usa blocului si o astepta sa paseasca inauntru. Rose il urma cuminte pana la lift. "Cu siguranta va fii la un etaj scandalos de sus." se ingrijora ea. Ii privi degetul aratator cum apasa butonul negru luminat doar de cifra rosie ce indica numarul "6" . "Yep...am avut dreptate"

Prezenta lui o stanjenea mai mult decat isi imaginase ca va fi. Revederea pe care si-o dorise ea nu fusese implinita pentru ca , in ciuda dorintei lui de a o vedea inca din prima seara , nu paru prea incantat cand ajunsesera fata in fata. "Ce e cu el?"

Sunetul jucaus al liftului anunta sfarsitul calatoriei.  Dean iesise primul pentru a ajunge mai repede la usa apartamentului. In timp ce invartea cheia in broasca , Rose observa un inceput al unui desen pe bratul sau care fu putin descoperit la incheietura mainii. Imaginatia incepu sa reconstituie si sa isi imagineze continuarea tatuajului pe care , cu siguranta , prietenul ei nu il avusese inainte .

-Ai de gand sa intri?

Vocea lui Dean o trezi la realitate. Rose isi ridica privirea catre el rusinata. El ii arunca un zambet discret. Sau poate fusese doar in imaginatia ei.

Lasa la o parte gandurile copilaroase si pasi inauntru , de pe umbrela ei inca scurgandu-se ultimii stropi de ploaie.







Love Me , DaddyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum