Κεφάλαιο 8ο

876 163 29
                                    

Ο Jackson με κατέβασε κάτω, ενώ ο Nathan απλά στεκόταν εκεί πέρα φανερώς σοκαρισμένος.

"Αυτό που πραγματικά έγινε δεν έχει καμία σχέση με αυτό που φαίνεται! Το ορκίζομαι!" δάγκωσα το χείλος μου και περίμενα, αλλά δεν μου απαντούσε. Άκουσα τον Jackson να κρυφογελά και ο Nathan πραγματικά έμοιαζε ότι ήταν έτοιμος να κλάψει. Πήρα το βλέμμα μου από πάνω του πριν κοιτάξω τον Jackson και φύγω τρέχοντας προς το δωμάτιο μου και κλειδώσω την πόρτα από πίσω μου.

Γιατί νοιάζομαι που ο Nathan με είδε να φιλάω κάνουν άλλον;; Μήπως επειδή είναι ο πρώτος και μοναδικός άνθρωπος που νοιάστηκε πραγματικά για εμένα μετά τον θάνατο των γονιών μου.

Γιατί νοιάστηκε ο Nathan που με είδε να φιλιέμαι με κάποιον άλλον;; Δεν ξέρω...

"Jenny... Jenny άνοιξε την πόρτα!" είπε με ήρεμη αλλά συγχρόνως πνιχτή φωνή.

"Γιατί;;"

"Για να μπορέσουμε να μιλήσουμε... Παρακαλώ;;"

Έκλεισα τα μάτια μου, ξεκλείδωσα την πόρτα και έσυρα τον εαυτό μου μέχρι το κρεβάτι μου, όπου και κάθισα. Άνοιξε λίγο την πόρτα και ξεπρόβαλε το κεφάλι του.

"Μπορώ να περάσω δηλαδή;;"

"Ναι...." ένευσα σιγά και αυτός μπήκε μέσα στο δωμάτιο, σέρνοντας τα πόδια του. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήταν θυμωμένος, αναστατωμένος, μπερδεμένος ή και τα τρία. Δεν μπορούσα να καταλάβω από την έκφραση του προσώπου του.

"Jenifer μου είπες ψέματα." είπε κάπως σκληρά.

"Τι-τι-τι έκανα;;" τραύλισα καθώς άρχισε να πλησιάζει.

"Μου είπες ότι δεν έχεις αγόρι!"

"Δεν έχω!"

"Λοιπόν πριν φαινόσασταν αρκετά κοντά. Και ο τύπος είχε βγάλει την μπλούζα του!" πέταξε ο Nathan και εγώ σηκώθηκα για να τον ηρεμήσω.

"Na-Na-Nathan αυτός ήταν ο Jackson." του είχα ελπίζοντας ότι δεν θα με σκοτώσει.

"ΑΥΤΌΣ ΕΊΝΑΙ!??"

"Shhh σε παρακαλώ." του έδωσα μια αγκαλιά στην οποία ανταπέδωσε. "Σου ορκίζομαι ότι είπε ότι θα έκανε κακό στην Ruby αν δεν τον φιλούσα και ήξερα ότι δεν αστειεύονταν και θα το έκανε! Είναι το πιό γλυκό κοριτσάκι που υπήρξε ποτέ!" μουρμούρισα, ενώ με είχε αγκαλιά.

"Σε πιστεύω Jenny, ειλικρινά σε πιστεύω!" Ακούστικε ένας δυνατός ήχος και μια παιδική κραυγή που με έκανε να παγώσω στην θέση μου.

Orphan Where stories live. Discover now