Κεφάλαιο 38ο

547 87 29
                                    

"Πήδα!" ψιθύρισε, οπότε έκανα αυτό που μου είπε. Τύλιξα σφ τα πόδια μου γύρω από την μέση του και αυτός με κράτησε γερά από τον πισινό για να μην πέσω. "Let's get this night started...". Έτρεξε μέχρι πάνω με εμένα στην αγκαλιά του και αφού μπήκαμε στο δωμάτιο του, κλείδωσε την πόρτα πίσω μας. Με τοποθέτησε ξανά πίσω στο πάτωμα και αυτή τη φορά το φιλί μας πραγματικά αναίβασες την θερμοκρασία στα ύψη! Οι γλώσσες μας τυλίχθηκαν μεταξύ τους και ξεκίνησαν να χορεύουν στο δικό τους ρυθμό. Εγώ το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι να κρατάω τα μαλλιά του Nath και να μουγκρίζω. Αυτό ήταν αυτό που κάναμε και οι δύο! Μουγκρίζαμε!

Σιγά σιγά, αλλά με σιγουριά τα χέρια μου έφτασαν μέχρι τον γιακά του πουκαμίσου του και τον τράβηξα υποδεικνύοντας του ότι ήθελα να το βγάλει. Έσπασε το φιλί μας για λίγα δευτερόλεπτα για να περάσει το πουκάμισο από το κεφάλι του και το πέταξε στο πάτωμα. Ήρθαμε ξανά κοντά και ενώσαμε πάλι τα χείλη μας. Εγώ ξεκίνησα να ξεκουμπώνω την ζώνη του, ενώ αυτός ξεκούμπωνε το φερμουάρ στο πίσω μέρος του φορέματος μου. Τράβηξα το τζιν του, ώστε να πέσει στους αστραγάλους του και το φόρεμα μου έπεσε επίσης. Και οι δύο βγήκαμε από τα ρούχα μας, έτσι ώστε να είμαστε και οι δύο με τα εσώρουχα μας.

Λοιπόν εδώ αρχίζει το πολύ πολύ dirty.... Και εννοώ πολύ πολύ dirty... Super dirty...

-----------------------------------------

"Επέτρεψε μου...". Έπεσε στα γόνατα σιγά σιγά γλύφοντας όλο μου το σώμα μέχρι το πάνω μέρος του εσωρούχου μου, το οποίο αφαίρεσε με τα δόντια του. Τα μάτια του άνοιξαν όταν το αφαίρεσε τελείως και σηκώθηκε πάλι, ξεκούμπωσε το σουτιέν μου και το άφησε να πέσει πάνω στον σωρό με τα ρούχα που είχε ήδη σχηματιστεί. Αυτός ξεκίνησε να ασχολείται με το στήθος μου.

"Nathan...." μούγκρισα με χαμηλή φωνή. "Μπορείς να το κάνεις αυτό αργότερα....είναι η σειρά μου τώρα....". Τον έσπρωξα και γονάτισα στο πάτωμα. Ήταν σκληρός και είχε αρχίσει ήδη να σηκώνεται. Χαμογέλασα και κατέβασα το μποξεράκι του αφήνοντας τον ανδρισμό του να κρέμεται ελεύθερος. Ήταν μεγάλος! Σιγά σιγά έβαλα όλο το μάκρος του στο στόμα του με δυσκολία. Αυτός είχε το ένα του χέρι στον τοίχο για να στηρίζεται και με το άλλο του είχε αρπάξει τα μαλλιά μου καθώς μούγκριζε από απόλυτη ευχαρίστηση. Σταμάτησα πριν φτάσει στην κλιμάκωση του.

Με τράβηξε ξανά στα πόδια μου και περπατήσαμε και οι δύο μέχρι το κρεβάτι του. Με έσπρωξε πάνω σε αυτό και σκαρφάλωσε από πάνω μου με ένα τεράστιο χαμόγελο. Ήθελα να τον φιλήσω, αλλά αυτός είχε άλλες ιδέες. Ξεκίνησε πάλι να ασχολείται με το στήθος μου και να γλύφει τις ρόγες μου, κάνοντας τες σκληρές με το άγγιγμα του. Εγώ απλώς καθόμουν ξαπλωμένη, αφήνοντας τον να κάνει την δουλεία του. Ήταν ειδικός εξάλλου.

Orphan Where stories live. Discover now