Κεφάλαιο 57ο

296 59 16
                                    

Τους τελευταίους μήνες η ζωή μου ήταν υπέροχη! Για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό, το σχολείο ήταν υποφερτό και η Cassandra ήταν εκπληκτικά καλή σε μένα! Έχει συναντήσει το Nathan μιά ή δυό φορές από όταν γύρισε στο σπίτι και λάτρευε πραγματικά να μας βλέπει να φιλιόμαστε και να αγκαλιαζόμαστε ως τον χαιρετισμό μας ο ένας στον άλλον κάθε φορά που πηγαίναμε να τον συναντήσουμε. Ήταν η καλύτερη φίλη που είχα ποτέ!

Χθες το πρωί έμαθα τα άσχημα νέα ότι η Carla είχε δολοφονήσει την Cassandra... Είχα ανακαλύψει λίγες εβδομάδες νωρίτερα ότι η Cassy ήταν η μικρή αδερφή της Carla, οπότε δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί να έκανε κάτι τέτοιο...

Για την ακρίβεια, στην πραγματικότητα ήξερα...

Για να με ξαναπλησιάσει...

Υποθέτω ότι ήταν η μοναδική μου φίλη και αφού "Εγώ αφαίρεσα την ζωή μου Jackson, θα προσπαθούσε να μου στερήσει όποιον αγαπούσα.

Φοβόμουν πολύ για την ζωή μου, αλλά και για των Sykes! Εννοώ σκότωσε την αδερφή της! Πόσο μάλλον κάποιον που μισεί ή την οικογένεια του...

Τέλος πάντων, αποφάσισα να έρθω στο Λονδίνο και να μείνω με το Nath για μερικές μέρες, μην τυχών και γίνει τίποτα όσο καιρό θα ήμουν εκεί πέρα. Κατά σύμπτωση, τύχαινε επίσης να είναι το Σαββατοκύριακο που είχαμε την επέτειο μας! 5/11!

"Αγάπη μου πρέπει να ντυθείς!" φώναξε ο Nathan από τον κάτω όροφο του διαμερίσματος του.

"Είμαι σε ευχαριστώ "Κύριε δεν μπορώ να βάλω τα εσώρουχα μου στο πλυντήριο ρούχων"!"

"Λυπάμαι! Αλλά σοβαρά τώρα δεν είμαι συνηθισμένος στο να έχω ένα τόσο καθαρό κορίτσι!"

"Πρέπει να το συνηθίσεις τότε, έχουν περάσει τέσσερις μήνες!" αναστέναξα και μπήκα μέσα στην κουζίνα με με τρεία λερωμένα εσώρουχα στα χέρια μου, αφού ήταν τόσο τεμπέλης για να το κάνει μόνος του.

"Τέσσερις μήνες αγάπης με το καλύτερο κορίτσι που είχα ποτέ!". Τύληξε τα χέρια του γύρω μου και με φίλησε στο μάγουλο.

"Αχά! Οπότε σίγουρα ξέρεις πότε είναι η επέτειος μας;;" τον ρώτησα λίγο κατσούφικα.

"Σήμερα;;"

"Συγχαρητήρια Sherlock!"

"Οοο θεέ μου! Αυτός είναι ο λόγος που μου είσαι κάπως όλη μέρα;; Ποτέ δεν το ξέχασα αγάπη μου, απλά ήθελα να σου κάνω έκπληξη αργότερα σήμερα!"

"Φυσικά και το ήθελες!". Στριφογύρισα τα μάτια μου και άναψα το πλυντήριο ρούχων.

"JenJen το ορκίζομαι ότι δεν το ξέχασα! Αυτοί οι τέσσερις μήνες είναι οι καλύτεροι της ζωής μου! Κάθε δευτερόλεπτο που είμαστε μαζί, μοιάζει σαν να γίνονται πραγματικότητα όλα τα όνειρα μου! Θα ήθελες ένα δώρο τώρα;;". Άφησε μερικά φιλάκια στον λαιμό μου και εγώ απλά ένευσα. "Πήγαινε και κάτσε κάτω στον καναπέ!".

Orphan Where stories live. Discover now