Er der nogen hjemme

349 11 3
                                    

Da jeg var et barn, flyttede min familie og jeg til et stort gammelt to etagers hus, med store tomme værelser og nogle knirkende gulvbrædder. Begge mine forældre arbejdede til sent, så jeg var tit alene når jeg kom hjem fra skole.

En tidlig aften da jeg kom hjem var huset stadig mørkt. Jeg råbte: "Mor!", Og hørte hende sige "Jaaaa" med syngende stemme fra et af værelserne ovenpå. Jeg kaldte på hende igen da jeg gik op af trappen for at se hvilket rum hun var i, og igen fik jeg det samme syngende "Jaaaa" svar.

Vi var ved at dekorere hele huset på det tidspunkt, og jeg kunne ikke finde rundt i vores labyrint af værelser, men hun var i en af de værelser længst nede af gangen ovenpå. Jeg følte mig urolig, men jeg regnede med at det var kun naturligt. Jeg løb nærmest igennem gangen for at se min mor, velvidende at hendes tilstedeværelse ville berolige min frygt, som en mors tilstedeværelse altid gør.

Lige i det jeg rakte ud efter håndtaget for at åbne døren til det værelse stemmen kom fra, hørte jeg hoveddøren nedenunder gå op og derefter min mor som kaldte "Skat, er du hjemme?" med en munter stemme.

Jeg sprang forskrækket tilbage og løb ned af trappen til hende. Men da jeg kiggede tilbage fra toppen af trappen, begyndte døren til rummet langsomt at åbne sig. I et kort øjeblik så jeg noget mærkeligt derinde, og jeg ved ikke hvad det var, men det stirrede direkte tilbage på mig.

Gyser historier Donde viven las historias. Descúbrelo ahora