Begravet levende

269 12 3
                                    


Min tip-tip oldemor var syg i temmelig lang tid. Endelig gik hun bort efter at have lagt i koma i flere dage. Min tip-tip oldefar var sønderknust, da hun var hans sande kærlighed, og de havde været gift i over 50 år. De var gift så længe at det virkede som om de kunne læse hinandens tanker.

Efter at lægen havde erklæret hende død, insisterede min oldefar på at hun ikke var.
De måtte bogstaveligt talt hive ham væk fra hans døde kones lig, så de kunne gøre hende klar til begravelse.

Tilbage i de dage, havde de bare baggård gavsteder, hvor de lavede en kiste og lagde kroppen til hvile på sit permanente hvilested. I hele denne proces protesterede min tip-tip oldefar så voldsomt, at han måtte bedøves og blive lagt i seng.

Hans kone blev begravet, og sådan var det bare.

En nat vågnede han op til et helt rædselsvækkende syn af sin kone der hysterisk forsøger af kradse hende selv ud af kisten. Han ringede straks til lægen og tryglede for at få sin kones lig gravet op. Lægen nægtede, men min tp-tip oldefar havde dette mareridt hver nat i en uge, og hver gang tiggede og bad han lægen om at grave hende op.

Endelig gav lægen efter, og sammen med de lokale myndigheder, gravede de kroppen op.
Kisten var pivåben, og til alles skræk og rædsel, så de min tip-tip oldemors negle var revet af, og der var blodige mærker og neglestykker overalt på indersiden af kisten.

Gyser historier Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu