0.1

1.4K 107 144
                                    

Soğuk bir rüzgar içine işleyip onun üşümesine neden olurken, adımlarını daha da hızlandırdı. Annesini dinlemeyip yanına mont almadığı için homurdanırken, bir de evde ondan bir ton laf işiteceği aklına geldiğinde ağzından ufak bir küfür kaçtı. Onun önünde küçücük bir çocuk gibi kalıp hiçbir söz söyleyememek, Sebz için çok can sıkıcıydı.

Sonunda evin bahçesi gözüne ulaştığında, kısık bir nefes aldı. Beyaz bahçe kapısını ittirip bahçeye girdi ve vakit kaybetmeden eve doğru yürüdü. O sırada gözüne posta kutusu çarptı, günlerdir beklediği kurs kağıdının gelip gelmediğini merak ediyordu. Adımlarını o tarafa yönlendirdi, kutunun önüne geldiğindeyse durdu ve kapağını açtı. Mektup yoktu.

Oflayıp kapağı sinirle kapatacağı zaman, gözüne siyah bir kağıt ilişti. Kaşlarını çattı, elini uzatıp kağıdı avuçlarına aldı. Kağıt kare şeklinde kesilmişti, üzerindeki beyaz yazılar özenle yazılmış gibiydi. İçindeki merak duygusu alevlenirken hızla notu okudu.

08.12.2015

Bazen ders sırasında gözlerim bir yere dalıyor ve seni düşünüyorum.

Kahverengi saçların canlanıyor zihnimde ilk önce. Ellerimle sevmek, yumuşaklığında kaybolmak istediğim saçların. Sonra yavaş yavaş gözlerin beliriyor; oyunculuğa duyduğun aşkla harmanlaşmış ve düşmüş bir meleğin kanatlarına kavuştuğu andaki mutluluğunun resmedildiği o mavi gözlerin.

Ve sonra ne oluyor biliyor musun?

Sana bir kez daha aşık oluyorum.

◇◆


Umarım beğenirsiniz, kendinize iyi bakın!

Kurumuş Mürekkep Where stories live. Discover now