---》 1- Karne Günü 《---

11.2K 503 116
                                    

"Oh be!" Diyerek uyandım bugün. Bugün karne alacağız. Ayrıca okulun son günü olduğu için artık yaz tatilinde saat ikiye kadar uyurum diyerekten derin bir nefes çektim. Saate baktım. Henüz yedi idi. Daha hazırlanmak için yaklaşık olarak iki saatim vardı.

Sıcacık yatağımdan çıkmakta zorlandığım için yaklaşık on dakikam gitmişti. Neyse, nihayet yataktan çıkmayı iç sesimin yat uyu Derin demesine yeğledim. Yatağımı topladım. Çünkü çok düzenli, titiz bir kızım. Şaka be şaka hemen inanmayın odada ben bile kayboluyorum.

Ha bu arada kendimi tanıtmayı unuttum, Ben Derin. 17 yaşındayım. Bir de bütün sırlarımı bilen, birlikteyken insan dışı iğrenç esprilerimizle kendimizden iğrendiğimiz, canımdan çok sevdiğim çocukluk arkadaşım Yağmur var.

Yataktan fırladığım gibi lavaboya girip elimi yüzümü yıkadım. "Off bu ne koku ya daha dün yıkanmıştım" deyip yüzümü ekşitmem ayrı bir aksiyon olsa gerek. Ani bir kararla duş almak için lavaboya geri U dönüşü yaptım. Duş aldıktan sonra ne giyeceğime karar vermeye çalışana kadar tekrardan uykum geldi.

"Aa o da ne öyle? Benim böyle bir elbisem mi vardı ya? Neyse çok hoşuma gitti bu. Bunu giyeceğim. Heh üstüne de şu çok güzel gider. Evet işte tamam." Diyerek giyeceklerimi de seçme faslını bitirmiş oldum.

Çok güzel bir şekilde kahvaltı yaptım diyemeyeceğim çünkü malum Ramazan Ayındaydık. Susuzluktan ağzım kurumuş bir şekilde üstümü giyinerek hemen kendimi odaya atıp koltuğa oturdum. O sırada telefona mesaj geldi.

Gönderen; Mübarek İnsan
Naber kanka hazır mısın?

Gönderilen; Mübarek İnsan
İyidir valla susuzluktan hiç hâlim kalmadı, hazırlandım nerede buluşalım ?

Gönderen; Mübarek İnsan
Ben sizin evin önündeki parktayım aşağıya inmen yeterli.

YUH NE ARA YA !? Tamam yavaş olabilirim de bu kız da çok hızlı yani suç bende değil. Manyak bu kız, harbi manyak. Hızlılıkta devir aşmış.

Aşağıya indim, Yağmur'la buluştuk. "Oo Hoşgeldiniz, buyrun buyrun. Biraz daha geç inseydin ya, ne zahmet ettin, ben de trake solunumuna geçiyordum ağaçlarla uzun süre aynı ortamda kalmaktan. Sorun yok yani." Diyerek göz devirdi. Ben de aynı şekilde göz devirerek karşılık verdim ona. Yağmur bana karşı olan sinirini olduğu yere sabitlenmiş bir şekilde yaşarken "Ee gidecek miyiz artık?" Dememle nihayet okula gitme zahmetinde bulunduk.

《》《》《》《》《》

İlk defa bu kadar süslü giyindiğim için okuldakilerin bana 'Lan sen Derin misin? Ne yaptın ona? Yedin mi yoksa lan?' Bakışı atma töreninden sonra hoca karneleri dağıtacağını söyleyip hepimizi bir araya topladı. Tam karneleri almaya başladık, o sırada bir çocuk geldi, bir hava bir hava, sanırsın Holywood oyuncusu, 20-25 tane kupa almış, kameralara poz veriyor. Onu daha önce hiç bu okulda da görmedim kim acaba diye düşünürken okulun gıybetçi kızları aralarında konuşurken duydum. Başka bir şehirden gelmiş, naklini bu okula aldırmış. Okulun son günü kaydını aldırmak da ayrı bir fantazi olsa gerek. Çocuktaki hava oranı resmen vücudundaki su oranını sollamış. Biraz inceledikten sonra havalı tavırlarına daha fazla dayanamayarak göz devirdim ve başka bir yere geçtim. Hani bilir misiniz 'Aaa! biliydim bele olcaanı.' diyen kadını? Aynı onun gibiydim resmen, nerede ne talihsizlik varsa hep benim başıma gelirdi zaten. O an hediye olarak tablet kutusundan çıkmış salatalık alan çocuk gibi hissettim kendimi. Çocuk bizim sınıfa düşmüş. Zaten bütün arızalar beni bulur diye içimden geçirmedim değil. "Amaan neyse zaten yaz tatiline gireceğiz, oh 3 ay tatil sonra bu okul çilesini çekeriz." Diyerek bambu ağacını kemiren panda edasıyla gülümsedim. O sırada ben tatil hayalleri kurarken Yağmur'la yanımıza yeni çocuk geldi.

~Düzenlenmiş Bölümdür.~

Emeğe saygı açısından sol alt köşedeki yıldızı yakmayı ve yorum yapmayı unutmayın.. Unutmayın ki yorumlarınız benim için çok değerli. 😁

Okul Bitti Mi?Où les histoires vivent. Découvrez maintenant