---》3- Kuzenler 《---

4.3K 217 63
                                    

Ben "Sürpriiz" diye bağırınca birden yerinden fırladı ve elindeki incelediği eşyayı yere düşürdü. "Napıyorsun sen burada?" diye tek kaşımı kaldırarak sorgulayıcı bir tavırla ona baktım. "Yoo. Diye bir cevapla karşılaştım. Tamam Mert, artık her napıyorsun dediğimde senden yoo diye bir cevap almayı bekliyorum.

"Çık hemen odamdan!"

Havalı tavrının yerini gayet normal bir insan tavrı almıştı. Bence korktu da belli etmemeye çalışıyor bu mal. "Ee ne bekliyordun hâla?" Dediğimde "Sana ne?" Diye bir cevapla karşılaştım. Hem benim odamdasın, hem benim eşyalarımı karıştırıyorsun, hem de neden buradasın diye sorduğumda sanane cevabını alayım. He oldu canım, başka bir arzunuz?

"Bana bak, son kez uyarıyorum seni. Ya odamdan çıkarsın, ya da dayak yersin öyle çıkarsın. Neticede çıkacaksın yani. Ben karate ve taekwando kursuna gitmiş insanım. Söyle bana ne şekilde ölmeyi tercih edersin dostum?" dedim. Baya havalı cümle oldu lan.

"İyi hadi göster bakalım maharetlerini."

"Pekâla, sen kaşındın. O zaman günah benden gitti. In the tabela aslanlarım!" Diyerek kafa göz daldım.

Two minute later.. ( İki dakika sonra )

Sonuç; Bir adet perti çıkmış Mert Tekin.

O sırada ailesi çağırdı. "Mert, hadi gidiyoruz."

Bana bakarak "Bu iş daha bitmedi küçük hanım!" Dedi.

Yav he he deyip onaylarcasına aşağı-yukarı salladım kafamı gülümseyerek.

Bir baktım topallaya topallaya yürüyor. Ben gülme krizine girdim tabi.

《》《》《》《》《》

Yatağa yattığımda günü gözden geçirdim..

Oh, ne gündü be..!

Gün ışıdığında annemin "Deriin,hadi kalk. Bugün kuzenlerine gideceğiz." Sesiyle malesef ki uyandım. Ama kuzenlerime gideceğim için de sevindim bir yandan. Aklıma ilk gelen şey; Kuzenlerle pijama partisi ve flaş ışığında dedikodu yapmak oldu. İki tane kuzenim vardı gideceğimiz yerde. Ve ikisi de kız!

İlk önce yatakta oturur poziyona geçerek her Türk öğrencisinin yaptığı gibi bön bön halıya bakma işlemini gerçekleştirdim. Ardından darmadağın olmuş saçımı, karışıklığı nedeniyle saçımın içinde kaybolmuş lastik toka yardımıyla topladım. Lavaboya gidip avuçlarımın içerisine su doldurarak birkaç kere yüzüme çarptım. Daha sonra odama 'Ayva çiçek açmış, yaz mı gelecek?' türküsü eşliğinde halay çekerek girdim. Dolabımın kapaklarını açarak giyeceklerimi seçip sırt çantama tıkıştırdım. İki gün kalacağımızı öğrendiğim için pek bir şey almadım yanıma. Bir adet pijama takımı, iki tane t-shirt, bir tane kot ceket, iki tane pant... Tövbest, bu ne lan! Bildiğin yemek tarifi gibi oldu.

Çantamı hazırladım, üstümü giyindim, felan filan.. Hazırlıkları yaptık işte kısacası. Saat 15.30 civarı yola çıktık.

◆2.30 saat sonra◆

Benim kuzenlerin yanına varmıştık. Biraz sohbet ettikten sonra yemek yedik. Sonra hazırlanıp dışarıya çıktık.

《》《》《》《》《》

Uyarı!! Warning!!

Bu paragrafta yaşanmış olaylar tamamen hayal ürünü değildir.. Yani malesef ki tamamen gerçek, HEPSİ! Gülmeyin sonra küserim. Tamam hazırsanız başlıyorum..

Okul Bitti Mi?Where stories live. Discover now