Capitolul I

476 43 0
                                    

Orele s-au terminat. Am iesit rapid din scoala urmand acelasi drum pe care merg zilnic. Cerul era intunecat. Urma sa ploua.

-Super, mi-am spus in timp ce incepeam sa grabesc pasul.

Era sfarsitul lunii mai dar totusi parea inceputul lui martie. Iubesc luna mai. Florile de cires infloresc, iar scoala e aproape gata. M-am oprit sa culeg niste flori dintr-un parc.

-Sunt asa frumoase! am spus in timp ce continuam sa culeg. Fara sa imi dau seama a inceput sa ploua. Imi place ploaia, dar nu cand sunt eu afara.

Am inceput sa merg alert, tinandu-mi mainile deasupra capului. Ploua torential iar eu mai aveam pana acasa inca vreo 4 strazi. M-am oprit si mi-am pus mainile pe genunchi, respirand sacadat, pentru a ma odihni deoarece alergasem destul de mult. Imi era frig si hainele mele erau toate ude pana la piele. Picaturile de apa imi curgeau pe fata si imi intrau in ochi ceea ce m-a facut sa-mi inchid ochii. Am stat asa cateva minute, pana cand nu mai simteam picaturile, dar inca puteam auzi ploaia. "S-a oprit?" am spus in gand. Cand am deschis ochii am vazut o umbrela deasupra mea. O tinea un baiat, un baiat inalt. Avea un zambet timid ,ochii caprui spre negru si obrajii deja incepeau sa ii prinda o culoare rosiatica. Era Minhyuk. El e elev in aceeasi scoala cu mine si in acelasi timp baiatul pe care il plac. Ma uitam fix la el fara sa pot scoate niciun sunet. Niciunul nu spuneam nimic.

- Poate ar trebui sa pornim, altfel riscam sa ne ia apa pe sus, a spus el razand.
- Da... Am spus eu mai mult pentru mine insami.

Am pornit spre casa. Nu puteam spune o vorba. Eram foarte mirata ca el era aici cu mine si ma intrebam de ce. Fara sa imi dau seama am ajuns acasa. El a dat sa plece.

-Multumesc... am spus soptit. Atat de incet incat aproape ca nici eu nu auzisem.

Destiny || Minhyuk FF Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum