Capitolul III

341 34 0
                                    

Perspectiva Kyung Mi

Odata ajunsa in casa m-am dus direct in camera. Mi-am dat jos hainele ude si am facut un dus. Mi-am imbracat cele mai comode haine pe care le am si m-am trantit in pat gandindu-ma la ce s-a intamplat. Oare a facut-o doar din politete? Sau poate ma place si el? Nu, nu, nu. Asta e imposibil. Gandurile mele au fost intrerupte de telefon.

*conversatie telefonica*

-Alo?

-Kyung Mi!!! am auzit un tipat prin telefon. Atunci am recunoscut-o imediat. E prietena mea cea mai buna, Park JiYong. E timida in jurul persoanelor pe care nu le cunoaste si e ca un copil in jurul prietenilor.

-S-a intamplat ceva?

-Nu o sa iti vina sa crezi!!! a spus ea. Deja presimteam ce avea sa imi spuna. Sigur avea legatura cu KiHyun. Mereu incepe asa o discutie cand e vorba de el.

-Ce?

-KiHyun m-a invitat la o intalnire!

Ii puteam simti entuziasmul prin telefon. Radea continuu. Eram fericita pentru ea. Erau prieteni de ceva timp, iar ea il placea mult. Ma bucur ca e fericita.

-Waaah! Ma bucur pentru tine! Cand e? Cu ce te vei imbraca? Unde te duce?

-....

-JiYong?

-Nu stiu...

-Ce?

- A spus ca imi va spune maine la scoala. Abia astept, hehehe.

-Super.

-Oh, trebuie sa inchid. Inca nu am terminat referatul la istorie. Tu l-ai facut?

-Dap. Din prima zi in care l-a dat. A fost un subiect simplu. Am auzit-o tusind si apoi spunandu-mi tocilara.

-Hei! Nu e nimic rau in a fi constiincios.

-... Da... paaaaa!

*incheiere conversatie telefonica*

-Fata asta, am spus eu chicotind.

M-am dus la geam sa vad daca mai ploua. Ploaia incetase, totul fiind ud afara, iar cerul fiind innorat si intunecat. Un strigat mi-a atras atentia.

-Kyung Mi! Am ajuuuns.

Era mama. Obisnuieste sa tipe asta cand ajunge acasa. Locuim singure. Nu mi-am cunoscut tatal. Mama a spus ca a murit la cateva luni de la nasterea mea intr-un accident. Dar am crescut foarte bine si cu mama. E cea mai tare mama pe care o poate avea cineva. O iubesc nespus de mult. Nu i-am raspuns la strigat, ci doar am inceput sa alerg pe scari spre ea. Cand am ajuns la ea am imbratisat-o strans.

-Cum a fost azi? Si mai important, ce avem de mancare? Am spus uitandu-ma la burta mea.

-A fost bine, si am adus niste japchae. Favoritul tau!

-Perfect, am spus afisand o fata de copil care primeste o acadea.

Am mancat destul de rapid. Dupa am plecat in camera si m-am culcat.

Dimineata m-am trezit cu greu. Am mers lenesa spre baie. Mi-am facut toaleta, m-am schimbat si am coborat jos. Am luat o banana si un mar din cosul cu fructe si am plecat spre scoala. In aproximativ 20 de minute am ajuns. M-am dus in clasa si m-am asezat la locul meu. JiYong inca nu ajunsese.

-Tipic, mi-am spus mie. Ea ajunge de obicei cu 5 minute inainte de ora.

Ma plictiseam asa ca mi-am pus castile ascultand muzica. Am fost deranjata de cineva care ma zgaltaia incontinuu. Era JiYong. M-am uitat automat la ceas si era 7:30. Am privit-o cu o fata mirata.

Destiny || Minhyuk FF Where stories live. Discover now