"Oh My Fucking God!"(Niam)

1.5K 23 13
                                    


Niall

Je piatok večer, vlastne už skoro v noci. Som doma sám a nudím sa. Pozerám sa po izbe, kde by to už chcelo naozaj upratať. Zodvihol som sa a išiel po-vysávať. Však prečo nie? Mám 19, je piatok večer a ja idem vysávať. Prečo mám tak nudný život? Vlastne nieje nudný, len tento večer som fakt nemal plány a môj najlepší kamarát si pokojne ide piť bez mňa.  To je ale kamoš. Veď vie ako my Íri milujeme zábavu a alkohol. I keď ja sa snažím piť s mierou od doby čo...... no to je jedno. Naozaj som bol v tedy dosť opitý a to s tým chalanom som si to potom už vyjasnil. Od tej noci si dávam pozor. Nie som gay, ale bisexuál. Vadí vám to?! Lebo ak hej ja si vás podám. Vyzerám síce mierumilovne, ale mám dobrý pravý hák.  

Išiel som si zodvihnúť pár tričiek, čo si mi váľalo po zemi. Pod jedným som našiel aj svoje boxerky. Zaniesol som ich do koša na prádlo a otočil som sa. Urobil som jeden krok a šliapol som po sušienke na zemi. " Ach Bože! Čo som komu urobil?" opýtal som sa pozerajúc sa do plafónu, dvíhajúc tak ruky do vzdychu. Už som sa naozaj nasral. Prešiel som ku skrini a vytiahol vysávač. Zapol som ho začal s upratovaním a premýšľaním. Ach. Len dúfam, že si tam Liam - môj bff- nikoho nenájde. To by som už naozaj nevedel čo robiť. Áno, presne tak...... som zamilovaný do svojho najlepšieho kamaráta. Poznám sa sním od škôlky. Ale zamiloval som sa doň, keď som mal 12. V tedy sa mi jeden chalan začal posmievať, že mám čudný prízvuk. Liam, ako správny kamarát sa ma zastal, zbil toho chlapca a bol som s ním uňho doma celú noc. Utešoval ma a objímal. Bol som neskutočne šťastný a srdce mi bilo ako splašené. Od tej doby som zistil, že som bisexuál a milujem Liama. Vlastne by sa dalo povedať, že som Liam-sexuál. Ha, ha, ha. Okay to nebolo vtipné. Ale Liam ku mne nič necíti. A už som si zvykol, že moja láska nieje opätovaná. Už som s niekym spal. S dvoma chalanmi. U jedného som bol top ja a u druhého som bol ten dole. Nebolo to zlé. S Liamom by to bolo určite dokonalé.  Zatrepal som hlavou a sústredil sa na vysávanie. Bol som v predklone a celkom ma bolel chrbát. Budem potrebovať masáž. Obzrel som sa v zrkadle na sekundu a nehorázne som sa vyľakal. Vypol som vysávač. 

" Pre Boha! Od kedy si tu? Vieš ako som sa vystrašil?"chytil som sa za srdce. On sa len začal smiať. Je opitý. To je jasné. 
" Prečo sa smeješ? Je tu snáď niečo smiešne?" 
" To ty. Ty si smiešne. Keď sa začneš mračiť a kričať. To ako si nahnevaný je..... roztomilé." veľmi dlho nehľadal to správne slovo. Akože? Čo prosím? Ja mu pripadám roztomilí? Ja? Jemu? 
" Okay. Budem ignorovať tvoju poznámku o mne. Pýtam sa ťa, čo tu robíš?" snažil som sa upokojiť svoj dych.
" Chcem ťa." nahodil svoj sexi úsmev a celého si ma začal premeriavať. Práve som mal na sebe len tričko a boxerky, takže mi to bolo aj trošku...... nepríjemné? Ja neviem. Cítim sa proste divne. Nikdy sa na mňa takto nepozeral. 
" Ignorujem aj túto tvoju nepremyslenú odpoveď. A vôbec. Prestaň sa na mňa takto pozerať!" 
" Ako sa na teba pozerám?" lišiacky sa usmial a o krok pristúpil ku mne. 
" Ako na...... ja...... no veď vieš." nejak som sa zakoktal. Nechcel som..... ani sám neviem, čo chcem a nechcem. 
" Ale, no tak zlato. Povedz svojmu Daddymu, ako sa na teba pozerám." Ešte viac sa priblížil. Chytil ma za boky a pritisol si ma na jeho dokonale vypracované telo. 
" Em..... ja neviem...... ako..... ako by si ma chcel...." prerušil ma. 
" Ohnúť ťa o najbližšiu vec, ktorá tu je a vyšukať s teba dušu?" dopovedal za mňa. Ten spôsob, akým mi to zašepkal do ucha a tie slová, ktoré zvolil ma neskutočne vzrušovali. " Chceš to? Chceš, aby ťa Daddy ošukal?" 
" Áno, daddy.... pro- prosím." Bože! Čo to so mnou robí?! Skoro som zabudol, že je pod vplyvom alkoholu. Musím sa dostať od neho čo najďalej inak toho budeme obaja veľmi ľutovať. Teda ja možno nie, ale on určite. Predsa ma nemiluje a on je dokonca hetero. Odtiahol som sa. Rýchlo som prebehol na druhú stranu izby. 

" Čo sa deje babe?" zhrozil sa. 

" Prepáč. Zabudni na to čo som teraz povedal. Ja.... som už proste unavený a tak mi to nemyslí. A-a-a ty si pod vplyvom omamnej látky, takže ti to už tiež nemyslí. Určite by si takéto veci nehovoril. Myslím, že by si mal ísť." povedal som s ťažkým srdcom. Už som to nevydržal a začali mi tiecť slzy. Viem, že keby bol triezvy, ani by sa ma takto nedotkol. 
" Ale ja som pri zmysloch. Nemyslím, si že by som mal ísť. A tebe sa to určite páči, inak by si namal taký problém v boxerkách. " hovoril vážne ale na konci vety sa uchechtol. Do riti. Je to fakt páčilo sa mi to a fakt mi môj kamarát stál v pozore. Ale čo ja za to môžem, keď je tak neskutočne sexi a ešte to ako ma nazval. Babe. Bože, ja sa rozplývam. Musím sa na niečo vyhovoriť. 
" No to ono...... ehm... Ja som si spomenul na jednu sexi babu čo... čo som videl dnes v parku behať a tak.... tak sa mi proste postavil." Pravdou je, že sa mi postavil s teba, daddy. Liamovi som nikdy nepovedal, že som bisexuál. To je už len krôčik od toho, že som doň zamilovaný. A to nesmel vedieť. Zničilo by to naše priateľstvo.

One Shoot- 1D (sk)Where stories live. Discover now