"Don't let me go" (Narry)

862 21 6
                                    

Ahojte :) Len vám chcem napísať, že rozbieham ešte pár poviedok a jednu som nedávno uverejnila. Volá sa Ghost Hunter - Liam a Zayn. Ak máte záujem pozrite na môj profil.

Niall

Práve stojíme v obrovskej vyzdobenej miestnosti plnej vyobliekaných ľudí, dobrého jedla a kvalitného vína. Všetci tancujú a zabávajú sa. Občas za mnou niekto príde a zagratuluje mne, či môjmu manželovi. Bože, to znie dokonale. Manžel. Pred pár hodinami som sa stal manželom jedného sexy týpka, ktorého som nikdy nemusel a teraz? Sme spojený manželským putom. 
No môj manžel sa niekam vytratil. Dúfam, že zas niečo nevyvádza.

Prišli za mnou chalani Liam, Zayne. Nevedel som čo sa deje. Vzali si ma do inej miestnosti kde čakali  Louis, Luke a Mike.
"Okay. Môže mi niekto sakra vysvetliť čo sa deje?" začal som. 

" Neboj sa. Len dodržujeme dávnu tradíciu." povedal Liam. 

" Akú tradíciu?!" stále som nechápal. 

" Únos ženicha!" zakričal Zayn, keď sme nasadali do dodávky. 

" Harry vás zabije." zasmial som sa." Ale čo už, aspoň bude vzrúšo." uznal som. 

" Tak tomu ver." zachechtal sa Loui. 

Došli sme do- mne celkom povedomej budovy. 

Harry

Nenápadne som sa vytratil z dohľadu môjho manžela. Mám totižto preň prekvapenie, Vlastne hneď dve. Som dohodnutý s kapelou, že mu zaspievam našu pieseň. Táto pieseň hrala v ten deň čo som ho prvý krát zobral na rande. Rande. Dá sa to tak vôbec nazvať? No nič, už je s kapelou všetko dohodnuté, už len predstúpiť pred moje zlatíčko a zaspievať mu. Ale počkať...... kde je? 
Oh.... nie, nikde ho nevidím. Ani mojich kamarátov, Liam, Zayn, Luke, Mike, Louis. No z bohom. Určite zorganizovali únos ženícha. To nemyslia vážne! Že nie?! Ach, teraz ho musím ísť hľadať. A chalanom to dám pekne vyžrať. 

Niall, láska! Kde si?! Autom som prišiel do nášho domu, no tam nieje. Vydal som sa teda k Niallovmu bývalému domovu, ale tam nik nieje. Prešiel som ďalších pár miest, kde by mohol byť, no už som to nezvládal. Fakt neviem, kde by mohol ešte byť.

A potom ma to napadlo. Určite je tam, nikde inde by už nemohol byť. Bolo to miesto, kde sme spolu boli ako pár. Obaja sme boli mladý a rodičia nás strážili. Tak som našiel miesto, kde by som mu mohol svoju lásku vyjadriť nie len slovami, ale aj dotykmi. Tam sme sa prvý krát milovali. 

Mieril som k budove, kde to všetko začalo, kde sa odohralo veľa krásnych vecí a rozhodnutí, kde bolo všetko iba naše. Len mi dvaja a nič iné okolo nás neexistovalo. Len ja a Môj anjel. 

Prišiel som k budove a zaparkoval. Vydal sa do budovy. Našiel som schody po ktorých som išiel dosť rýchlim tempom. Zastavil som sa až na najvyššom poschodí a vybral sa k ďalším schodom na konci chodby. Schody viedli na strechu. Strechu starého hotela na kopci, kraji mesta. Otvoril som dvere na strechu a vystúpil zo schodiska. A tam na mňa čakal v celej svojej kráse. Stál ku mne otočený chrbtom. V ruke niečo držal, bol to pohár šumivého vína. Vlastne dva poháre. Svoje sako na sebe už nemal. Bolo prehodené cez stoličku na okraji strechy. Všade boli samé sviečky a na zemi, na kôpke boli deky a vankúše. 

Prešiel som k nemu a zo zadu ho objal. Usmial sa a podal mi jeden pohár. Pobozkal som ho na spánok. Štrngli sme si pohárikmi a napili sa. 

" Konečne som ťa našiel." povedal som mu. Pozerali sme hviezdy na oblohe, ktoré žiarili tak nádherne, no jeho očiam sa vyrovnať nemohli. 

" Myslím, že to tak ťažké nebolo." odpovedal pobavene. 

" Hľadal som ťa celí život. Bolo to ťažké, pretože nájsť tak dokonalého človeka, ktorého by som miloval z celej duše a srdca, len tak ľahko človek nenájde." odpovedal som mu. Nič na to nepovedal, len sa ku mne otočil a pozrel mi do očí.

One Shoot- 1D (sk)Место, где живут истории. Откройте их для себя