Benden vazgeçme sevgilim.

28.7K 720 43
                                    

"Bütün bu olanlara inanamıyorum."

"Bende öyle." dedi Harry elleri cebinde bizim evin bahçesinde yürürken.

"Neden bir insanla bir vampirin ilişkisi bu kadar zor ve tehlikeli?"

"Çünkü bir insanla, vampirin ilişkisi." dedi hafifce sırıtarak.

"Ve bizim cezamızı başkaları çekmek zorunda. Sarah gibi."

Akşam okulda olanları hatırlayınca midem bulandı. Sarah yerde can çekişir bir halde kıvranıyordu. En sonunda Bay Montgomery zavallı kızı odasına götürmüştü. Daha sonra bizi odasına çağırmıştı. İkimizi bir kez daha uyarmıştı. Aman ne güzel!

"Sen..pişmanmısın? Yani benimle olmayı göze aldığın için?"

"Hayır değilim."dedim kendimden emin bir sesle.

Bana doğru yaklaştı. Saçlarımı arka ittirdi. Boynuma doğru eğildi ve derin bir nefes alıp geri çekildi. Hava oldukça karanlıktı nede olsa gecenin bir yarısıydı. Ama gözlerindeki kırmızılık parlıyordu ve farketmemek için kör olmak gerekirdi. Bu hali beni germişti.

"Korkuyormusun benden?"

"Hayır sadece gözlerin biraz.."

"Korkunç?"

"Hayır. Evet. Şey.." Sözümü kesti. Parmağını dudağıma bastırdı.

"Benimle olucaksan bunlara alış güzelim."dedi ve isterik bir kahkaha attı. Kahkahası yükseldikçe ben biraz daha korkuyordum. Elimi eline aldı ve kendi yüzünü götürdü. Parmaklarımı dudaklarına bastırdı ve öptü. Normalde bu hoşuma gidebilirdi ancak şimdi herzamankinden kırmızı gözleri ödümü kopartıyordu.

"Hey, Dylan bizede kızdan ikram edicekmisin?" dedi bir erkek vampir. Arkasında 3 kişi daha vardı. Onların gözlerindede aşırı parlak bir kırmızı vardı. Korku içinde Harry'nin arkasına geçtim. Onun beni korumasını beklerken hiçte öyle olmadı.

"Tabii sizede ikramda bulunucağım." Gülümsemesi tüm yüzünde yayılırken gözümde daha iğrenç gözükmeye başlıyordu. Bu hali midemde bi sancıya sebep olmuştu.

"Harry sen ne yapıyorsun?"

"Harry mi? Ahah Dylan ne zamandır ucuz insanlara gerçek adını söylemeye başladın?"dedi başka bir vampir.

"Lanet olsun Alison! Çeneni kapatamazmıydın? Onu kandırmam için gerekliydi kardeşlerim."

"Herneyse yemeğimizle daha fazla oynamayalım derim ben."dedi sarışın bir vampir.

Korku içinde kaçmaya kalkıştığımda Harry bileğimden tuttuğu gibi yere yapıştırdı. Olduğum yerden hafifce doğruldum.

"Harry.. Sana neler oluyor böylee?! Bana zarar veremezsin sen!"derken Harry alaycı bir şekilde bana bakıyordu.

"Ne sandın? Sen bir insansın ve bende insan kanından zevk duyarım. Hele bir kızsa."dedi ve iğrenç bir kahkaha attı. Ağlayamıyordum bile. "Neler olacağını bilmen gerekirdi güzelim. Ben bir vampirim. Evet haklıydın bir canavarım ben! Aşkı hissedemem." Yüzüme doğru eğildi ve boynumu parçalarcasına ısırdı.

"HARRY HAYIRR." Gözlerim kararırken bir çığlık patlattım. Aynı anda yatağımdan fırladım. Hızlı hızlı soluk almaya başladım. Demek bunlar rüyaydı. Onların hepsi.. Ah Tanrım. Saate baktığımda sabahın 6sı olduğunu farkettim. Dün akşam Sarahın başına gelenler beni gerçekten etkilemişti demek ki. Penceremi açtım. Hava çok kötüydü. Yağmur yağıyor ve gök gürüldüyordu. Bu havalardan neferet ediyorum. Saat daha çok erken olduğundan tekrar yatağıma döndüm ve yorganı kafama çektim. Okuldan nefret ediyorum!

Gece GüneşiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin