27.

9K 542 26
                                    

Sziasztook!:))
Délután eszembe jutott, hogy beígértem péntekre egy részt, úgyhogy itt van.
Az első sorokat elolvasva biztosan a pokolba kívántok majd, sajnálom. 😂❤️
Közben meghaladtuk a 22k-t. Hú. Köszönöm mindenkinek, aki csillagozott vagy kommentelt, meg aki csak olvasta is.
Fantasztikusak vagytok!❤️
Jó olvasást c:

Reggel korán ébredtem. A nap még csak felmenőben járt, a sugrai a kinti homályt kezdték bontani, én pedig félig felkönyökölve néztem végig az ágyon. Chris hason fekve szuszogott nyugodtan, már amennyire a vaksötétben láttam. Nem sokat aludtam, mégis frissnek és kipihentnek éreztem magam, és a hasam szorított, nagyon boldog voltam. Óvatosan nyújtózkodtam a földre dobott telefonomért, vigyázva, nehogy meglökjem a páromat, amíg még olyan nyugodtnak tűnt. A fényerő kisütötte a szemem, úgyhogy gyorsan bedugtam a párna alá, mindegy is, de most felébresztettem Christ, aki kicsit megemelte a  fejét. Szemei álomtól csillogtak, haja ezer felé meredezett, valószínűleg még azt sem fogta fel, hogy mosolyogva figyelem, közelebb bújt hozzám és a párnámba fúrta az arcát. Azt hittem visszaaludt, de pár perc múlva  mocorogni kezdett, akkor tudatosult bennem, hogy semmi ruha sincs rajtunk, csak a derekunkig erő takaró véd valamennyire a hűvös idő ellen. Közelebb csúszott, majd a vállamra nyomott egy puszit, ezzel elérve, hogy felé fordítsam a fejem.

- Jóreggelt. - Morogta rekedt hangon a párnába, amitől végigfutott a gerincemen a hideg.
- Neked is. - Motyogtam. Az ujjait éreztem meg a derekamnál, ahogy lágyan cirógatta a bőrömet, fokozatosan haladva felfelé. Jólesően sóhajtottam.
- Hogy vagy? - Kérdezte felkönyökölve.
- Hmm, jól. Ezt meg tudnám szokni. - Mosolyodtam el a simogatásra célozva. Nevetve nyomott egy puszit a hátamra, aztán felült az ágyon és ásítozva nyújtózkodni kezdett. Természetesen fél szemmel követtem a mozdulatokat, de rájöttem, hogy nincs miért titkolóznom. Az éjszakánk után már nyugodt szívvel nézhetem őt bárhol, ez megillet. Haha, most vigyorgok.

- Zuhanyozni kéne. - Súgta a fülembe, amitől kirázott a hideg, de egyetértően ültem fel. Pár percig vártam, míg kitisztul a fejem és a látásom, addig Chris a ruhája darabjait szedte össze. Halkak voltunk, de nem kíméltük egymást, oké? Felálltam, majd én is felkaptam a kezeim közé a legközelebbi ruhadarabot, ami egy póló volt. Az illat alapján az enyém.

- Öhm. - Akadtam elegy másodperc alatt, mikor mindketten meztelenül álltunk a szobámban. Legalább a függöny be volt húzva, bár hatkor még nem sokat látnának rajtunk. 

- Láttalak így, nem is olyan régen, emlékszel? - Mosolyodott el felém lépve, én pedig elpirulva bólintottam. Egyik kezével a derekam után kapva húzott magához, én pedig készségesen kaptam az ajkai után. Sok mindent belesűrítettünk ebbe a csókba, de nekem a bizalom volt a legfontosabb. Mert ő elérte, hogy csak rá figyeljek és neki adjam az első alkalmamat, ami nekem igenis fontos. Hangos cuppanással váltak szét ajkaink, a nyálunk keveredve nedvesítette be őket. A szekrényemhez lépve kikaptam két tiszta törölközőt és alsógatyát, az egyiket felé dobtam. Reakcióideje lassú volt, a ruhadarab pont arcon találta. Felröhögtem. Magunk köré csavartuk a törölközőket, kinézve a folyosóra figyeltem, hogy tiszta-e a levegő. Nem lenne kellemes, ha apám, vagy éppen a kishúgom szeme láttára vonulnánk át így a fürdőbe.
- Oké, mehetünk. - Intettem és gyorsan átsiettünk. Gondolataim csak a közelemben lévő fiún jártak, minden egyes lélegzetet mélyen tartottam bent, hogy türtőztessem magam. Annyira szerencsém van vele. Kifogtam a világ legédesebb és odaadóbb srácát, aki mindent megtett, hogy tökéletes legyen az első.
- Elgondolkoztál. - Lépett mögém már a csukott ajtó mögött Chris és átkarolta a derekamat hátulról. Kihűlt karja érintette az alhasamat, amitől végigfutott rajtam a hideg és libabőrös lettem.
- Csak még álmos vagyok. - És a tegnap este hatása alatt állok. Tettem hozzá magamban, de már csak egy nyögést hallattam, mivel a tegnap este erősen kiszívott területre egy forró, nedves csókot kaptam. Amit folytatott a fülem mögötti részre. Szembe fordultam a szöszivel, kezeimet a nyaka köré fonva húztam magamhoz egy hosszú csókra, miközben hátrálni kezdtem és egyik kezemmel a kulcsot kutattam, hogy bezárhassam az ajtót. Útközben lecsúszott a derekamat takaró törölköző, Chris pedig magától dobta le. Gyorsan megengedtem a zuhanyt, a víz csobogása pedig pont elnyomta a neszt. A többit találjátok ki. Haha. Annyit segítek, hogy sosem merném bevallani anyának az igazi okát annak, hogyan törött el a nagyitól tavaly karácsonyra kapott szappantartó a mosdókagylón. Khm.

Vágyaink csapdájában | Befejezett Donde viven las historias. Descúbrelo ahora