*4.Bölüm: İlk Zafer

14.5K 616 253
                                    

30 VOTE VE YORUM GELMEZSE YENİ BÖLÜM GELMEZ ARKADAŞLAR!!

"Yarışa hazır mısın yavru sıpa?" Ozan bu sefer kolunu omzuma atıp beni kendine çekmedi çünkü geçen hafta herkes aynı anda ona kızınca aklı başına geldi ama hâlâ son sürat bana yürüyor. "Hemde nasıl" heycandan ölmezsem bu yarışı alabilirim. Üç haftadır çalışıyorum ve üç haftadır yarışlardan kaçıyorum. Bu hafta ise kaçmama izin vermediler. Herkes iyi olduğumu söylesede kendime güvenim yok.

Aslında bu hafta yarışmamın nedeni Görkemin benimle dalga geçmesi. Bana iki kere korkak dedi ve ikisindede onunla inatlaşıp aslında onun istediğini yaptım. İlki gece gece beni korkudan neredeyse öldüreceği gündü. İkincisi ise üç gün önce bizimkiler beni yarış için ikna etmeye çalışırkendi. Abi resmen bana korkak demesin diye hayatım değişiyor ya.

"Beş dakika sonra başlıyoruz " diyerek Melisa yanıma geldi. Titreyen ellerimi tutup " Hey! Kasma kendini. Bu yarış seni alıştırmak için, kimse senden ilk üçe girmeni falan beklemiyor. " dedi. Bu kızın değilde başkasının grubunda olsaydım kesin yarış hayatım başlamadan biterdi. Kesin.

"Siz beklemiyorsunuz ama herkes.. "

" Ya boşver milleti. Önemli olan bizim senden beklentilerimiz. 16. olma yeter " diyerek güldü Batuhan. Yarışta zaten on altı kişi vardı. Batunun omzuna vurup güldüm. " Ha şöyle gül ya. Sakin ol ve kendini yolun akışına bırak "diyerek omuzlarımı ovmaya başladı Halil.

Ne yaparlarsa yapsınlar ilk heycan geçmez. Biliyorum çünkü ilk yarışımı heycanımdan vermiştim. Vitesi erken değiştirince hızım düşmüştü ve son on metrede adam beni geçmişti.

" İlk sırada Mevlüt var. 2 dakika 42 saniye. Geçebilir misin? " Kağana korkan gözlerle baktım. Ben hayatta geçemem ya. " İmkansız, arabam o kadar hızlı değil" dedim. Gerçekten de öyle. Adamın arabası Lamborghini, tamam yarışın formatı süreli olabilir. Tek başıma kendimle yarışacak olabilirim ama bu arabayla en iyi ihtimal 16. olurum.

"Bebeğim, tabiki de o arabayla yarışmayacaksın. Biz onu antrenman için aldık. Senin yavru bu " diyerek arkamdaki arabaları gösterdi. Orda bir sürü araba var. Umarım siyah Porsche yi gösteriyordur. " Hangisi? " Melisa koluma girip beni arabaların olduğu yere çekti. Git gide heycanlanmaya başladım. Yoksa gerçekten siyah Porsche mi? Ay düşüp bayılırım şimdi.

Melisa arabaların tam ortasında durdurup elime anahtar verdi. Abi bu kadar heycanlandırmayın ya. Öleceğim yemin ederim. "Bul bakalım kızını" deyince titreyen ellerimle anahtarın düğmesine bastım. Porscheye o kadar odaklanmışım ki etraftaki arabaları fark edemedim. Gri bir mustangın kilidi açılınca donup kaldım. Tuşa tekrar bastığımda araba kitlendi. Tekrar basıp tekrar açtım. Sonra tekrar kilitledim ve yine kilidi açtım.

"Beğenmedin mi? "

" Bence o başka araba bekliyordu. "

" Ben size başka araba seçelim dedim, yavru ördeğim beğenmedi işte. "

" Beğenmediysen yenisi için bu yarışı kazanman lazım" diyerek Kağan kolunu omzuma attı. Arkamı dönüp şaşkın şaşkın hepsine bakım. "Siz şaka mı yapıyorsunuz!" deyince hepsi gözlerini kısıp bana baktı. "Yani bu mustang mi benim?" hâlâ donmuş bir vaziyette onlara bakıyorum. "Evet" diyerek ayaklarını sallamaya basladı Batu.

Kafamı Kağanın omzuna bastırıp dudaklarımı kapatarak çığlık attım. Acilen kendime gelmem lazım. " İyi misin?" Melisa sırtımı sıvazlayınca kafamı kaldırıp gök yüzüne bakarak çığlık atmamak için kendimi zor tuttum.

HIZ OYUNLARIDonde viven las historias. Descúbrelo ahora