*9.Bölüm: İlk Öpücük

18.4K 611 135
                                    

Gençler, bol bol yorum istiyorum. 7.bölüme yaptığınız gibi. 30 voteyide unutmayın.

PARAGRAF YORUMLARI ISTİYORUM :D

Bir haftalık otel maceramın sonunda Kuzey amcanın sayesinde denize sıfır harika bir ev bulduk. O bir hafta boyunca bizim ekip onlarda kalmam için ısrar etsede kabul etmedim. Artık başkalarının evinde yaşamak istemiyorum.

Görkem beni gördüğü yerde öldüreceğini söyledi ama umrumda değil. Ne de olsa Kuzey amca arkamda benim. Gerçi Mete pisliğine kalsa beni Görkemle aynı odaya kitleyip keyifle olacakları seyreder.

Melisanın annesinden öğrendiğime göre Meteyle annemin arasında bir şeyler olmuş. Annem onun işlerini falan yapıyormuş. Mete annemden nefret ettiği için bendende nefret ediyor. En azından bana neden gıcıklık yaptığını öğrendim. Gerçi Görkemle muhattabı kestiğimden beri onu pek görmedim.

Melisayla birlikte evin dekor işini bitirip yemek siparişi verdik. Neredeyse bütün işi Melisa yaptı. Gerçi bize sadece evin dekorunu yapmak kaldı. Eşyaları falan bizim çocuklar taşıdı.

"Bu gece yarışım var " diyerek sırıttı. Kaşlarımı hayretle kaldırıp ona baktım. Bana o kadar odaklanmıştı ki uzun süredir yarışmamıştı. Hatta sanırım en son yarışını beni ekibine katmak için yapmıştı. Sonrasında hep benimle ilgilendi.

" Çok heycanlandım " aşırı rahat koltuğuma oturup hayretle kalkan kaşlarımı indirdim. " Kiminle yapacaksın? " Melisa karşımdaki koltuğa oturup " Ali Kemal ile.. Kendisi mezunlarımızdan " diyerek gülümsedi.

" Ya ben sana bir şey soracağım " yayıldığım koltukta dikleşip derin bir nefes aldım." Uzun süredir Kağanı görmedim. Bana ulaşmaya çalışmadı, senin yanındada görmedim.. "

" Yaren, o şerefsiz hakkında konuşmak istemiyorum " birden sinirlenip ayağa kalktı. İyice merak edip " Hemen anlatmalısın" dedim. Sıkıntıyla iç çekip " Şuan Elifle sevgili" dedi.

Beynimden kaçıncı vuruluşum bilmiyorum ama beni en çok sarsan şimdilik bu oldu. Benim mükemmel abim şerefsizin teki çıktı. Vallahada güvenilmez bu erkeklere.

"Görkem biliyor mu? " Görkem değil Mete amca duysa Kağanın ebesini beller. Onuda geçtim Kuzey amca kızını üzen adamın soyunu kurutur.

Lan kavuşamadan kaybettim babamı ve abimi. Gerçi babadan banane ya. Kağan önemliydi benim için ama kardeş gibi değiller miydi Elifle? Ay babasına çekmiş şerefsiz. Babasıda Nermin hanımı annemle falan aldatmıştı.

" Daha öğrenmedi ama Kağan ile o sürtük Elif el ele dolşırlarsa bu gece ortalık fena karışır "

" Kızım bırak ortalık karışsın.. Hatta siktir et ortalığı, sen iyi misin? " küfür ettiğimde kaşları şaşkınlıkla çatılsada iyi olmadığını anladım.

" Iyiyim. Onun için üzülecek miyim! Bir kere o benim gibi mükemmel bir kızı kaybetti. O üzülsün! " gözleri doldu ama kendinden taviz vermeyerek aptal çiçeği eline alıp onu koyacak yer aramaya başladı.

Yanına gidip arkasından sarılarak kafamı omzuna koydum. " Ölürüm sana ya" diyerek olduğum yerde salınmaya başladım. "Tamam be. Duygusala bağlama" diyerek gülüp gözünü sildi.

Yemekler gelince yemeğimizi yedik. Melisa dayanamayıp ağlayınca biraz dertleştik. Ona onu seven ailesi olduğunu falan anlattım. Oğlum insanın ailesi varken başkasının sevgisine ihtiyacı olur mu!

Melisa gidince yeni aldığım kıyafetleri dolaba yerleştirdim. Bankada 10 bin tl var sanıyordum ama Melisa kazandığım yarışların yüzde 75 ini banka hesabıma yatırmış. Arabada zaten benimmiş. Beni gaza getirmek için yarış kazan senin olur demiş. Yani anlayacağınız hem ev satın aldım hem de bir mustange sahibim. Uzun bir süre kimse keyfimi bozamaz.

HIZ OYUNLARIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin