8. Amit csak szeretnél

2.7K 185 15
                                    

Sziasztok! Vasárnap, tehát új rész :) Ha tetszett, ne felejtsetek csillagozni, és a hozzászólásokat is nagyon várom :) Jaaa, és HAJRÁ MAGYAROK!!!

*****************************************************************

8. Amit csak szeretnél (avagy ha már csinálunk valamit, tegyük beleéléssel)  

Hallgatta a falióra kattogását, miközben az ujjait tördelte idegesen. Nem az volt a célja ezzel az ötlettel, hogy elijessze a másikat, hanem az, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz, de Harry már lassan tíz perce bezárkózott a fürdőbe. Azt hitte, hogy a fiú örülni fog neki, hiszen már számtalan egyéjszakás kaland során vallották be neki, hogy szívesen elmerülnének benne, és most tessék... Az egyetlen, akit mindennél jobban szeretne magában tudni, elzárkózott előle. De hát Harryvel soha, semmi nem úgy alakult, ahogy várta.

Tettre készen pattant fel a kanapéról, a fürdő ajtajához sétált, miközben eldöntötte, hogy megmondja Harrynek, felejtsék el az egészet, csinálják azzal a felállással, mint az első alkalommal. Már éppen bekopogott volna a hófehérre festett ajtón, mikor a göndör nagy lendülettel kitárta azt, majd meg is torpant, amikor meglátta Lou-t.

– Öh, te... – kezdte Louis, de a fiú tekintete belefagyasztotta a szót.

– Hoztam gumit meg síkosítót – mutatta fel a másik az új szerzeményeit egy féloldalas mosoly kíséretében. – Nem gondolod, hogy túl sok rajtad a ruha? – érdeklődött felvont szemöldökkel, és Lou csak most vette észre, hogy Harry semmit sem visel egy alsón kívül.

– Azt hittem, szeretnél levetkőztetni – improvizált Louis teljesen ledöbbenve.

Harry oldalra biccentette a fejét, végignézett a fiún, majd egy lépést tett felé, amitől máris majdnem összesimultak.

– Emeld föl a kezed! – utasította, aztán megfogta a fekete póló alját, áthúzta a fején, majd egy laza mozdulattal a folyosó kövére ejtette. Azonnal a kívánatos nyakra tapadt, megszívta egy ponton, mire a másik jólesően felnyögött. Közben egyik tenyerét Lou derekára simította, a másik kezével pedig próbálta kihámozni a nadrágjából. A vágyuk egyik pillanatról a másikra korbácsolódott fel. Amikor Harry előrelépett a jobb lábával, Louis hátrált a ballal. Kicsit olyan érzése volt, mintha táncolnának, ráadásul még sosem érezte ennyire alacsonynak magát mellette. Egyszercsak már a hálóban ácsorogtak, és Louis arra eszmélt, hogy ki kéne lépnie a nadrágjából. Addig Harry sem tétlenkedett, lehúzta a feleslegessé vált bokszerét, aztán kényelmesen elhelyezkedett a hatalmas fotelben.

– Ígértél valamit, még a nappaliban – emlékeztette Lou-t, majd először az ajkaira, utána a saját péniszére nézett. – Gyere, már nagyon kívánlak! – mondta évődve a teljesen egyértelműt, hisz a farka vérrel telve máris az alhasán feküdt. Louis önkéntelenül megnyalta az ajkát, mielőtt szétfeszítette volna a combokat, hogy közéjük térdelhessen. Nem volt benne biztos, hogy ez a fiú ugyanaz-e, aki bement a fürdőbe, de tetszett neki a Harryből áradó magabiztosság. Lassan hajolt a másik ágyéka fölé, kezeivel a fotel kartámláján támaszkodott. Egy kicsit gonosz mosoly kíséretében hagyta, hogy csak forró lehelete cirógassa a másikat. Kíváncsi volt, hogy Harry mikor fog felmordulni, követelve, hogy térjen már a lényegre.

– Basszus, Lou! – Ó igen, sokkal hamarabb bekövetkezett, mint ahogy sejtette.

Előrehajolt, majd a nyelvével a méretes pénisz vonalát követve körberajzolta a hasán. Vigyázott rá, hogy éppen csak érintse a nyelve szélével, de ahhoz eléggé, hogy elérje a kívánt hatást. Harry izmai összerándultak az apró nyalintásokra, összefüggően nyöszörgött, szemeit összeszorította. Louis elégedetten nézett fel egy pillanatra, itta magába a vágytól vonagló test elképesztő látványát, mielőtt igazán munkához látott volna.

Csillagszámláló (Larry Stylinson ff.)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon