Bölüm 6

46.1K 1.1K 173
                                    

Sabah uyandığımda yorgunluktan başımı bile kaldıracak halim yoktu.
Bir haftadır aralıksız çalışmıştık.Her günüm hamilelik testi yaparak geçiyordu.Hatta bazen günde iki kere bile yapıyordum.Ancak sonuç hiç değişmiyordu.Bir an önce bebeğime sahip olmak Ege'yi bu hastalıktan kurtarmak istiyordum,bu süreçte bir kadın doğum uzmanından yardım almaya başlamıştım.Bana bu durumu çok düşünmemek gerektiğini sürekli test yaparak daha çok gerileceğimi açıklasa da ben bildiğimi okumaya devam ediyordum.

Ege'yle tek münasebetimiz yatakta geçirdiğimiz saatlerdi.Anlaştığımız gibi birbirimize karışmıyorduk.Gerçi ben pek karışılması gereken bir şey yapmıyordum.Gece eve içkili gelen Egeydi.Sabahlar olmasın hesabı sabahlara kadar sevişiyorduk.Sonra uyandığımda yataktan gitmiş oluyordu.Ben de evde ders çalışıyor ev işleriyle uğraşıyor bazı günler de anneme gidiyordum.Kayınvalidem her gün arıyor bir gelişme olup olmadığını soruyordu.Yani bu benim mi hatam Allah aşkına? Git biraz da oğlunu ara belli ki o tutturamadı.

Okuldan aldığım bir haftalık rapor bitmişti,bugün okula gidecektim.Zaten sınava çok az bir zaman kalmıştı tam şimdi deli gibi ders çalışmam gerekirken benim çalıştığım konu bambaşkaydı.
Ilık bir duş alıp makyaj yapmak için lavaboya yaklaştım.

Aynaya bakmaktan korktuğum için günlerdir bakmıyordum.Makyaj yaparken kendime bakıp yüksek sesli bir çığlık attım.
Hayvan herif,bebekle boynumun ne alakası var ya ordan mı hamile kalacağım sanki bu nasıl sömürmektir arkadaş? Hiç mi düşünmüyor beni? Sadece boyun olsa yine iyi.Kalçalarım kırmızının her tonuna sahipti.Göğüslerim diş izleri ve morlukla doluydu.

Boynumu kapatıcıyla kapatmaya çalışırken bir yandan da Ege'ye saydırıyordum.Böyle kapanmayacağını anlayıp çırılçıplak odaya yöneldim.Arkamı döndüğümde kapıya yaslanmış bana sırıtarak bakan Ege'yi gördüm.O panikle sağa sola koşturup dolaptan havlumu bulunca bir çırpıda üstüne sardım.
Ege'nin gülüşü yerini çatık kaşlara bıraktı.

"Bir haftadır altımdasın hala mı utanıyorsun benden?"

"Bu utanmak değil ben sadece rahat hissetmiyorum."

"Kocanın yanında?" dedi kaşlarını kaldırarak.

"Kağıt üstündeki kocamın yanında." diye düzelttim onu.

"Kağıt üstünde olmadığımı sana her gece ispatlıyorum sanıyordum." derken haklıydı.Verecek bir cevabım yoktu fakat sınırları zorlayabilirdim.

"Kocalık sadece senin düşündüğün gibi yapılmaz Ege bey."

"Bak sen,size nasıl kocalık yapmamı istersiniz Arya hanım?" derken alaycıydı.

"Neyse hazırlanmam lazım." deyip yanından sıyrıldım.Günde 6 cümleden fazla konuşmak bize yaramıyordu.Okul eteğimi ve beyaz gömleğimi yatağa atıp Ege'ye seslendim

"Egee giyineceğim sakın banyodan çıkma."

Kafasını kapıdan çıkarıp "Sana da vücuduna da çok meraklı değilim karıcığım." derken karıcığımın üzerine vurgu yapmıştı.

Gördüm canım gördüm hiç meraklı değilmişsin ya meraklı olsan napardın merak ediyorum.Hem bu uyuz bu gün neden erken geldi ya? Ben mutluydum ne güzel kendi kendime.Eteğimi üzerime geçirip önce gömleğin düğmelerini boğazıma kadar ilikledim.Böyle de sanki kapatmam gereken bir şeyler olduğu çok dikkat çekiyordu.Bende mecburen düğmelerimi göğüs hizama kadar açıp dikkatlice fuları boynuma doladım.Gömlekle hiç iyi olmamıştı ama bu sıcakta boğazlı kazakla okula gidecek halim yoktu.

Dolaptan kahvaltılıkları çıkarıp sofrayı kurdum çay demlenirken Ege'ye bağırdım.

"Kahvaltı hazııır"

ZORAKİ BEBEKWhere stories live. Discover now