5.BÖLÜM-UMUT

7.8K 453 20
                                    

 Merhaba! tekrardan bölüm yazmak istedim, sizce kurgu nasıl ilerliyor?

Kapüşonlu çocuk  hakkında ne düşünüyorsunuz?
Gidişat ne yönde?

Ve...bugün doğum günüm! hadi doğum günüme özel yorumlar artsın bakın ben gece gece yazıyorum :D

**
Az önce ne yapmıştımKapüşonlu ya annemin katilini bulmama yardım et mi demiştim?

Yutkundum,tepkisi ne olacaktı? Söylediklerimin yanlış olduğu kanısına varsam dahi bir tarafım bunda yanlış bir şey olmadığını söylüyordu. Sonuçta eğer o bu tarz işler yapıyorsa bir katili de bulma ihtimali vardı değil mi?
En azından benimle deneyebilirdi çünkü çok yalnızdım,annemin katilini bulmak için birisine ihtiyacım vardı ve bu kişi babam değildi, babamla uğraşsak bile bulabileceğimiz şeyler kısıtlıydı ancak henüz tanımaya başlayalı bir gün olan kapüşonlu yu birazda olsa tanıyabildiysem yetenekli biri olduğu aşikardı. Bir kere hapse gece gece nasıl girebilirdi ki? Kesinlikle bazı yöntemleri olmalıydı. Ya da torpilli birisiydi, ancak o zaman amcama dedikleri ile ne kast etmişti? Düşündükçe dediğim cümleden pişmanlık duyuyordum. 

En azından bir cevap beklemiştim ondan ancak yaptığı tek şet geri çekilmek ve bir süre gözlerime anlam veremediğim bir ifade ile bakması oldu. Ama bu sefer korkaklık etmedim ve bende dikine yürüyerek baktım ona. Sadece o bakacak diye bir kural yoktu sonuçta. Gitmesine izin verecek miydim? şuan şu ruh hali ile bana yardım edeceğini düşündüğüm tek kişi şimdi giderse eğer onu bir daha görebilir miydim? Sebepsizce içimde kötü bir his oluştu ancak bu hissin bedenimi ele geçirmesine izin verme niyetinde değildim. Gideceği sırada omzundan tuttum ve durmasını sağladım bana dönerek tek kaşını çattı ve omzundaki elime baktı. "Seni bir daha görebilecek miyim?" yutkundum, bir cevap vermemesi sinirimi bozmuştu en azından kafasını sallayabilirdi bu da yeterliydi benim için.

TAKİPÇİWhere stories live. Discover now