The Very Great Konkurranse

201 17 72
                                    

Jeg når snart 100 følgere. Forhåpentligvis. Vi vet jo aldri hva Muddo finner på.

Så, siden jeg er utrolig gla'i dere alle sammen, skal jeg holde en aldri så liten konkurranse:3

Men, jeg har ett problem, for jeg vet ikke hva konkurransen skal gå ut på. Det er ganske viktig, skjønner dere. Så, jeg skal presentere ett par forslag for dere. Si meg hvilket forslag dere liker best, og tror flest vil melde seg på:

Forslag 1: En bokomslag-konkurranse. Den som lager det beste bokomslaget til The Cover Shop vinner, og får i tillegg til masse rare premier, ha bokomslaget sitt som bokomslag til The Cover Shop. For dere som ikke har hengt her så lenge, The Cover Shop er bokomslag-boken min hvor små nerder stjeler tiden i Mikkies liv til å lage cover til dem. Den har snart nådd 10k seere. Eller kanskje den allerede har det jeg vet ikke.

Forslag 2: En WarriorCats-skrivekonkurranse. Jeg presenterer en karakter og en handling, og dere skriver ett litt langt kapittel ut i fra det. For eksempel: Skriv hvordan Vepseflukt tar over Vindklanen. Må ha 800 - 2k ord. Skjønner? :D

Forslag 3: En WarriorCats-karakterkonkurranse. Dere skal lage en karakter, utseende, personlighet, søsken, fortid, klan, alt, og ... ja. Dere skjønner C:

Kommenter hvilket forslag dere kunne tenke dere. Og mange av dere tenker sikkert; nah, gidder ikke være med i Mikkies konkurranse, det er såååååå ork. MEN. (<-- ja du leste riktig, det er ett Men mihi) Mange av dere, har spurt meg hvordan jeg lager coverene mine. Og førstepremien vil blandt annet være...

*spotlight-lys og mye gøy*

En helt egen PRIVAT-TIME i å lage covere, av meg! :D Hvis du vil vite alle mine dype hemmeligheter, alle apper og teknikker og bilder og fonter og hvordan jeg greier å snuble meg frem til noenlunde bra covere, så meld deg på.

Men hvis du ikke har så lyst til å lære hvordan jeg lager covrene mine, så fortvil ikke! Jeg vil gi noen andre (muligens mindre spennende) premier, som shout-out (jaja den gamle shoutouten fungerer fortsatt) covere, karakterer i bøkene mine (bare en bok nå da jaja, men det kommer muligens en til, kalt Dead Smoke) og heder og ære C:

Andre og tredjeplassen vil også selvfølgelig få masse gøy.

Og, for å vise sin støtte, kan dere som leser gidde å tagge noen personer så jeg får fler folk som joiner og stemmer? (Folk som kanskje har hørt om meg før da, helst) (Jeg setter pris på at dere vil tagge meg, men jeg tror det er unødvendig mihi :3) (Muffin - dont)

Til slutt slenger jeg med ett bilde.

Spottedleaf is about to throw some siiiiick prophecies

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Spottedleaf is about to throw some siiiiick prophecies.

Det var alt fra Mikkie for denne gang! :3

Tea Time With MikkieWhere stories live. Discover now