Tusen takk eller no

73 16 22
                                    

Det er litt for lenge siden jeg har oppdatert noe som helst nå, og jeg vet at jeg pleier å legge ut masse unnskyldninger som handler om skole og venner og dritt og sånt, men bear with me.

Egt alt jeg ville med dette kapittelet er å si takk til dere som fremdeles følger brukeren min, fremdeles leser det jeg oppdaterer, og fremdeles holder ut med mikkie.

Det er helt vilt faktisk. Nå og da går jeg inn på brukeren og finner en eller annen kommentar som forteller hvor mye de liker bøkene mine, og jeg sverger, jeg går rundt resten av dagen og er kjempeglad. Alle dere som leser dette er fantastiske mennesker. Siden jeg vet hvem alle følgerne mine er, så vet jeg at det er sant. No joke, jeg har stalket dere alle sammen ;) oG Dere er helt fabelaktige. Hvis dere noen gang tror noe annet så gi meg beskjed.

Og - hold på skinka - jeg har faktisk planer for en ny historie! Den kommer ikke til å komme ut anytime soon, men jeg holder på å utvikle den og hvis jeg greier sette sammen en plan for den så forvent noe sickasfrick oppdateringer fra meg i fremtiden

og selvfølgelig : jeg har en unnskyldning for hvorfor jeg ikke har oppdatert også -

jeg har maddafakkalpakka sommerferie, bishes !1!!!1!!:D


men ja jeg elsker dere masse vær så snill å fortsett å elsk meg, peace out


Tea Time With MikkieWhere stories live. Discover now