Konkurranse-info :D

266 22 74
                                    

Forslaget som vant var Kattekrigerne-skrivekonkurranse:) Jeg skulle presentere ett plott, og dere skulle skrive om noe ut i fra det. Men, så tenkte jeg: Hva om noen ikke får noe inspirasjon ut i fra plottet jeg legger frem? Dakan dem, jeg gir deltagerne heller to, så kan de velge mellom de;-;

Her kommer plottene.

Forslag nummer 1: Tordenklanen sulter. Lederen er stolt og vil ikke spørre om hjelp. Skriv om tre lærlinger som bestemmer seg for å trosse ordre og skaffe mat - fra Elveklanens territorium.

Forslag nummer 2: Skriv om en dronning som hadde en kattungefødsel helt utenom det vanlige.

Man kan få mye inspirasjon ut av dette, skal jeg si dere. Kreativitet er nøkkelen. Kanskje dronningen i forslag to spydde opp kattungene i steden for å presse dem ut av rumpa? (Okei, ikke helt det jeg mente da) Skap en fin hovedkatt, og skriv! Men, dere får noen regler.

- Må ha 800+ ord (hvis dette er ett problem kontakt mej)

- Må være seriøs (altså ingen hav-esler og Swagpote og vennene hans)

- Dere må følge ett av forslagene over

- Dere må melde dere på her

- Ha det gøy

Hmpf. Det siste var litt klisje, men det er jo derfor jeg gjør dette? For gøy?:D Dumb Mikkie. Don't lie to these puppys. You're doing this cuz you want to bring it in evryones face that u are close to 100 followers, you stupid furball.

>>>>>>>><<<<<<<<

Så, for det-ganske-viktig-med-mindre-dere-er-små-einsteins-spørsmålet: Hvordan sender jeg bidraget mitt?

Genial metode 1: Du lager en bok her på wattpad, som heter bidrag til Mikkies konkurranse, eller noe sånt. Også tagger du meg i den. (Bidraget ditt kan bare være ett kapittel)

Genial metode 2: Du sender det til meg på kik. Brukernavnet mitt er: flipflopkit

Genial metode 3: Du sender det til denne epostadressen: fegorandomlol@gmail.com

Genial metode 4: Du sender det til meg på skype. Skype-adressen min er: flipflopkit

Når du har sendt inn/publisert bidraget ditt, send meg en dm, og si hvor det er;) Så jeg ikke overser noe.

>>>>>>>><<<<<<<<

Du melder deg på konkurransen --> HER <-- (Hvis du er på pc og ikke kan gjøre sånn kommentere-på-akkurat-det-stedet-greie, bare skriv at du melder deg på i kommentarene, det går også bra ;u;)

>>>>>>>><<<<<<<<

Nå, for den morsomme delen.

1. PLASS - Du får en privat-time i coverlaging av meg. (vi finner ut hvor og når og hvor lenge sammen) Du får cover til en valgfri bok du har, og hvis du trenger ett cover hopper du først i køen (ikke for alltid). Du får ett eller flere profilbilder og bannere laget av meg. Du får en del shout-out, og en karakter i en av historiene mine. (kommer fler historier mwohahah)

2. PLASS - Du får ett cover til valgfri bok, du hopper først i køen hvis du trenger ett cover, shout-out, karakter og ett profilbilde og banner.

3. PLASS - Du får cover til valgfri bok, shout-out og profilbilde.

>>>>>>>><<<<<<<<

FRIST TIL Å BLI MED: Dere får en lang frist, slapp av. Den opphører noe rundt onsdag 10. august, men jeg tøyer den lengre hvis ikke nok melder seg på. Hvis jeg skulle få masse folk med en gang, og hadde god tid, vil jeg nok slutte fristen noen dager tidligere. Så prøv å la være å planlegge å melde seg på dagen før.

Når jeg annonserer vinnerne: Jeg har ikke 100 følgere, har dere sett det? Jeg må ha 100 følgere før jeg utroper vinnere. >o< Det er jo derfor jeg holder denne greia. Det er kleint å holde konkurranse for å ha 100 følgere når man ikke har det. Så, jeg må vente til jeg får det ;w;

Får tagge noen puppys så flest mulig melder seg på, da:

04catgirl
Novelle_kikki
Luthien04
MuffinLamaPotet (du sa du ikke skulle melde deg på men kommenter noe som får meg til å le cuz jeg har en kjip dag her ;-;)
ChaoticCressy
SunniSunn
Helenelynghaug
GoAwayPLES
Sirin_Amalie
Chrissy1902
Ishjerte
04Dadl
IlljeaFictional
veeenuus (å huske hvor mange e-er og u-er det er er masterpiece)
Svartfall
Ulvetann
Lynghale
WattysNo
KristineOpp
DTheGirl
SarahPedersen
CarlaBerthelsen
FelineTheWarriorCat
historieendrer_97

Ble nødt til å gå tilbake til forrige kapittel og se hvem som interesserte seg, og da gikk det opp for meg at det var ganske mange! I hvert fall fler enn jeg hadde håpet på :O

Takk for meg, jeg håper virkelig noen vil melde seg på!
Har du noe spørsmål, skriv det i kommentarene ^_^

Tea Time With MikkieOnde histórias criam vida. Descubra agora