Forklaringer & Klaringer

104 20 14
                                    

//Kanskje er dette kapittelet uten interesse for dere, bare meg som prater. Welp det er min bok og nå er dere advart.//

Hei!!! :-DDD

Det er så nydelig å være her igjen, gawd. Ja, for jeg er endelig tilbake fra min litt-for-lange-midlertidige-pause. Jeg tror jeg forsvant rundt en uke uti oktober, og nå er det blitt desember. Når jeg skulle gå til butikken i går så skled jeg ut i veien også måtte trikken stanse for å ikke kjøre meg ned rip. Men uansett, jeg hadde planlagt å bare bli borte rundt en uke, men så kom livet i veien, og av personlige grunner ville jeg ikke være på wattpad. Så ikke spør hvorfor jeg tok pause, er dere greie:) Jeg har selvfølgelig chattet med mine sidekicks, 04catgirl og MuffinLamaPotet, men egentlig bare tittet innom wattpad i sånn fem sekunder et par ganger.

OG, jeg var her inne en kort tur for rundt en måned siden, og da oppdaget jeg noe utrolig.

Jeg//frickin frackin//vant//en pris//i The Wattys 2016

Jeg døde litteranne. Liksom, jeg har to kapitler på Papirfly, og jeg vant. Hva skjer med verden det var helt crazy banana. Og jeg vant ikke hvilken som helst pris, men samlerutgaven. Altså dette sier vel sikkert alle som har vunnet thewattys om sin egen pris, men er ikke det den fineste prisen? Samlerutgaven er den prisen man vinner når mange wattpaddere legger til historien i biblioteket i forhold til hvor mange lesere boken har og sånt, og er ikke det helt nydelig? Tusen takk! Jeg kan liksom ikke tro at awghr errrrrw *ord*

OG, jeg vant også prisen forfatterdebut, sammen med MuffinLamaPotet på boken Den Mørke Fossen, en kattekriger-fanfiksjon vi skriver på brukeren Miffiestjerne. Det er en fantastisk fanfic som utvikler seg godt, og jeg anbefaler å begynne å lese den. Det er herlig å skrive med Muffin, ikke bare grunnet hennes forfattertalent (selv om hun er genial), men fordi å skrive med en annen person er så bra. Jeg mener, man opplever aldri skrivesperre, fordi hvis du står fast kan skrivebuddien din sine ideer inspirere deg, eller bare ta over til du får lyst igjen. Anbefales sterkt.

Jeg planla faktisk å komme tilbake for en eller to uker siden, men jeg har hatt det veldig travelt, på grunn av massemasse gøye og kjedelige og stressende forestillinger, *jeg danser og driver med teater* som selvfølgelig landet oppå massemasse gøye og kjedelige og stressende prøver:)) *dropp gøye* Ooooooggggg, jeg har fått 140 FØLGERE NÅ! Muddo er ikke sjef lenger C:< (unnskyld unnskyld jeg mente det ikke jo jo jeg elsker deg du er alltid sjef)

For dere som leser bøkene mine, så kan jeg fortelle at jeg har mange ideer til Hevnens Avl. Papirfly vil også bli oppdatert men mye sjeldnere, siden det er mer en bok jeg jobber på innimellom. Pluss at jeg tror jeg skal omskrive Kattekriger-tipsboken min. Grunner til dette er blant annet at jeg har mye jeg vil ha sagt som jeg ikke sa, og at jeg har lest gjennom den og oppdaget at det har blitt ett prosjekt jeg bare jobber på når jeg er sint, fordi da føler jeg for å klage. DERFOR er jeg pretty aggressiv der, og hele boken er egt bare meg som roper masse ting man ikke skal gjøre og truer folk til å følge rådene mine lol.

Jeg er så lame sawi.

Mjo, men jeg er kinda tilbake på wattpad tror jeg:D 

Tea Time With MikkieWhere stories live. Discover now