Tagget (eller ikke egentlig men yo)

109 15 26
                                    

Altså, så jeg ble tydeligvis tagget av @etellerannetmed"paw". Eller, ikke eeeeggeentlig, men det var en random bok jeg gikk inn på og kommenterte masse på, og siden jeg hverken følger personen eller har noen av bøkene hennes i bibloteket, greier jeg ikke å finne den igjen. Uansett, hun ble tagget og når hun skulle tagge folk så skrev hun "that one mikkiesomething girl who went crazy on my last chapter". Jeg føler meg så verdsatt hallo.

Uansett, takk til @etellerannetmed"paw" som ga meg en perfekt unnskyldning til å snakke om meg selv! Er ikke det alles favoritt-ting her? Neida :P Jeg bare føler meg litt alene her i dag.

One ⇝ Do you have a crush?

Ja, han heter Joshua William Dun :S Han spiller trommer. (Okei men faktisk jeg så en ikke-kjendis gutt i går som var veldig søt og han smilte til meg og jeg døde litt litt litt. Han hadde røde converse selv om det er februar og en t-skjorte med my chemical romance på under jakka okei okei jeg kommer sikkert aldri til å se ham igjen da hurra)

Two ⇝ Middle Name?

I wish

Three ⇝ Height?

Jeg sier ikke fordi det creeper meg ut at folk skal vite nøyaktig hvor høy jeg er og sånn. Jeg kan si at jeg regner meg selv som høy da:))

Four ⇝ Shoe Size?

Ehhhm, sånn 37-38,ish? Føttene mine vokser ikke mer, så de kommer til å være smol for alltid.

Five ⇝ Eye Color?

Blågrønne. Det er noe med lysstoffrørene mine som gjør at øynene mine veksler mellom mer grønne og mer blå, og det er egentlig litt kjipt fordi det føles som om jeg ikke har en spesiell øyefarge som er min, liksom, så jeg har aldri fått noe kompliment på øyenfargen min fordi folk ikke skjønner den.

Six ⇝ Last time you cried?

Vennene mine får meg alltid til å le så jeg gråter, de er så teite. Men generelt er jeg den personen som kanskje gråt en gang for sånn 4 år siden.

Seven ⇝ Biggest Fear?

At når jeg sitter på do og bæsjer så er det egentlig en drøm og at jeg egentlig sitter og sover i klassen og bæsjer.

Eight ⇝ Last song you listened to?

Lovely av Twenty One Pilots

Nine ⇝ Last person you texted/talked to?

Den siste personen jeg tekstet med var MuffinLamaPotet. Den siste personen jeg snakket med var søsknene mine.

Ten ⇝ Tag ppl

04catgirl og @ alle som leser Hevnens Avl

Tea Time With MikkieWhere stories live. Discover now