Alb si Negru

209 5 1
                                    

Ce e mai frumos ca la 18 ani? Varsta la care ai libertatea sa alegi ce urmeaza sa faci si devii propriul tau sef. Asa gandesc majoritatea adolescentilor si de cele mai multe ori alegerile pe care le fac ajung sa îi coste. Povestea incepe cu Sam, un baiat de 18 ani care tocmai ce luase carnetul de conducere si primise o masina noua de ziua lui. Pana la 18 ani Sam era un baiat bun, nu a fumat,nu a baut si nici macar nu a folosit cuvinte urate. Totul s-a schimbat de cand s-a imprietenit cu David, un baiat total opus lui Sam. David avea aproapre 19 ani si fuma de la 14 ani, nu si-a luat carnetul de conducere pentru ca e constient ca nu poate renunta la bautura si prietenia cu Sam îi aducea un beneficiu major, dar cu toate astea David il vedea pe Sam ca pe un prieten apropiat, vedea in el tot ce nu a putut el sa devina si poate asta era motivul pentru care s-au imprietenit. La Sam era aceiasi poveste, el isi dorea sa nu mai fie acel baiat cuminte si mereu responsabil, voia sa fie ca David si il admira pentru curajul lui, de multe ori cei doi isi spuneau ca ar vrea sa fie unul in locul celuilalt.
Au trecut 2 luni de cand erau prieteni  si Sam deja invatase sa vorbeasca urat si nu ezita sa mai traga dintr-o tigara. Toate astea nu îi ofereau nici-o satisfactie dar el credea ca mai trebuie sa lucreze la transformarea lui pana sa poata simtii placerea de a fi rebel. Spre deosebire de Sam, David era foarte nepasator, stia ca e o influenta negativa asupra lui Sam dar pentru asta nu merita sa isi bata capul, atata timp cat amandoi se distrau, totul era perfect. 

     Si asa a fost, totul a mers perfect pana cand David a cunoscut-o pe Marta, o fata de 15 ani, inocenta, cu parul brunet si ochii negri,o nuanta unica ai putea spune cand o vezi prima data, si pe deasupra extrem de frumoasa. David a mintit-o pe Marta, i-a spus ca nu funeaza sau ca bea si toate astea le-a aruncat asupra lui Sam. Tot odata Sam era si cel care îi ajuta sa se intalneasca. Relatia dintre cei doi mergea bine, Sam îi ducea cu masina sa se intalneascs si apoi astepta cat ei se sarutau, citea o carte sau pur si simplu fuma.
Intalnirile erau destul de scurte deoarece tatal Martei nu o lasa foarte mult afara,el nu avea incerede deplina in ea si îi era frica sa nu o piarda dupa ce mama ei a murit anul trecut salvand-o pe fiica cea mica de 12 ani de la un viol. Prin urmare Marta fugea de cele mai multe ori de acasa sa se intalneasca cu Davin si asa a continuat pentru mult timp.

Blestemul MarteiWhere stories live. Discover now