Cap.5 (Un nou inceput II)

253 31 6
                                    

A venit langa mine unde mia dat jos hainele lăsându ma descoperit in fata lui....a venit mai aproape de urechea mea spunându mi:"astăzi ne vom distra de minune".... Nu!....El nu e Johann!.....siroaie de lacrimi curgeau pe obrazul meu.....printre suspine am reusit sa spun doar"Cine esti tu?"

..............povesteste autorul...........

Ceea ce nu stia Christian era ca Johann chiar începea sa tina la el doar ca ii era prea frica de acest sentiment.Ii era teama ca in timp va pleca si il va lasa singur.Asa ca trebuia sa il facă pe Christian sa il urască,chiar daca il va durea.

Dupa ce si a limpezit mintea,Johann sa apropiat de buzele lui Christian,sarutandul sălbatic,plimbându si mâinile prin parul lui Christian începuse sa se zbată,sa tipe,sa plângă,ii era foarte frica de Johann si stia ca ce va urma il putea lasa marcat.Nu înțelegea de ce bărbatul pe care il iubeste se comporta asa cu el.

.........din perspectiva lui Christian......

-Nu!......Te rog!.....Oprestete!....De ce imi faci asta?!
Degeaba,nu ma baga in seama.A continuat cu saruturile pana a ajuns in dreptul sfarcurilor,unde a inceput sa le sărute,făcându ma din cand in cand sa gem infundat.
Văzând ca nu ma opresc din a ma zbate sa oprit brusc si sa apropiat de urechea mea soptindu mi:"Nu te mai opune atat,stiu ca iti place,doar sunt logodnicul tau nu ?".

A inceput sa coboare usor spre gâtul meu,făcând din cand in cand cerculete.Mâinile sale dibace imi cutreierau cu atentie fiecare părticică a corpului.Cand, deodată, sa oprit brusc pe madularul meu.A inceput sa il frece cu miscări lente,de sus in jos.Il mângâia delicat avand grija ca fiecare părticică sa fie atinsă.
Mangaierile s au oprit rapid,acum folosindu si gura.Făcea miscări de sus in jos,făcându ma sa gem de fiecare data cand acesta cobora.
-Nu.....ah...opres...ah....tete....ah..Johann.Deabea mai puteam vorbii printre gemete.

Fiecare miscare pe care o făcea imi provoca placere,făcându mi din ce in ce mai multi fiori pe sira spinării.Simteam ca mai aveam putin si imi dadeam drumu.
-O sa ....ah...imi dau drumu...ah..Cand credeam ca o sa ma eliberez acesta se oprii si se îndepărta un pic de mine.
-Vrei mai mult?imi spuse cu o voce satisfacută...
-Da...ah...
-Atunci implorama sa ti o trag.
-Te rog...ah....te implor...ah...tragemio.....ah....te rog Johann tragemio....ah...
A venit la mine,întorcându ma pe burta,legându ma la gura cu o bucata de material...
Sa pozitionat intre picioarele mele....intrand puternic facandu ma sa gem de durere.Siroaie de lacrimi si au facut aparitia pe obrajii mei.Acesta făcea miscări rapide,provocându mi din ce in ce mai multa durere.La un moment dat am simtit un lichid scurzandu se pe picioare.Era sânge.

Durerea era insuportabilă si cand am crezut ca isi va da insfarsit drumul si se va termina totul........a inceput sa se plimbe cu biciul pe spatele meu lovindu ma din cand in cand cu putere făcându mi răni.Credeam ca o sa mor,nu puteam suporta.Durerea era prea mare.

A continuat asa doua ore,dupa care m a dezlegat,eu adormind instantaneu din cauza oboselii.Eram prea obosit fizic si psihic pentru a ma duce inapoi in camera mea.

Heiiii.....stiu ca nu am mai postat de mult (10 zile)...doar ca mi a luat cam mult sa ma gândesc...nu stiu cat de bine a iesit....dar mi am dat foarte mult silința pentru a iesii cat mai reusita..o sa mai postez un capitol peste 5 zile (vine pestisorul de aur si trebuie sa merg neaparat sa vad cum dansează chinezii si egiptenii)😂😂...astept păreri si scuze daca am avut greseli de ortografie.

Sotul regelui DemonWhere stories live. Discover now