Cap.19 (Parintii I)

56 13 6
                                    

Dimineața și a făcut repede simțită prezenta.Imi mișc mana de colo colo încercând sa l gasesc pe Christian dar mi am dat seama ca cel mai probabil e jos făcând micul de jun.Dupa ce am mai stai în pat vreo 10 minute mă hotărăsc sa ma ridic.
Mi am făcut rutina și am coborât jos văzându-l pe Christian în bucătărie vorbind la telefon.Deodată il vad cum începe sa plângă și sa tipe.

-Chiar dacă voi va opuneți eu tot o sa ma căsătoresc cu el!

Imediat cum ma vede începe sa plângă și mai tare. L am luat în brate și am încercat sa l liniștesc dar în zadar.Când sa mai liniștit un pic am reușit sa l întreb:

-Cine era la telefon?

-Mama și tatăl meu.

-Și ce vroiau?

-Au zis ca ei nu sunt de acord sa ma căsătoresc cu tine și ca nu vor participa la nunta....

-Ți au spus si de ce nu sunt de acord cu nunta?Adică pana acum în toți anii ăștia nu ți au spus nimic și acum dintr o data se opun?

-Ei nu mi au spus pana acum nimic pentru ca odată cu acel accident și cu pierderea ta de memorie au crezut ca o sa renunț la tine și o sa ma căsătoresc cu persoane pe care au ales o ei....

-Lasă pui nu mai plânge o sa mergem sa vorbim cu părinții tăi și sunt sigur ca vor înțelege ca noi doi ne iubit.

-Și dacă nu o sa fie asa?Dacă ma vor obliga sa ma căsătoresc cu cine vor ei? Eu vreau sa ma căsătoresc cu tine!De ce nu pot înțelege ca te iubesc și ca vreau sa mi petrec toată viata alături de tine?

În acel moment Christian a început iar sa plângă. L am luat lângă mine și l am așezat în poala mea pana a adormit. L am mutat în dormitor apoi m am dus sa dau un telefon.

-Alo, tata?

-Ce sa întâmplat fiule de ma suni la ora asta? Christian e bine?

-Da e bine... Voiam sa te rog dacă poți sa mi dai adresa părinților lui Christian.

-O sa ți o trimit printr un mesaj. Dar pentru ce îți trebuie?

-Am niște  treburi de rezolvat cu ei înainte de nunta.

-Bine. Ai grija ce faci acolo. Părinții lui Christian sunt foarte prestigioși.

-Mulțumesc de sfat. Salut o pe mama din partea mea.

-Bine. Pa

-Pa

Mi am pus telefonul pe noptiera și m am culcat luându l pe Christian în brate.Maine ma voi duce sa vorbesc cu părinții lui Christian.







Bună.... Știu ca am zis ca postez pana miercuri doar ca mi a venit inspirația asa ca l am terminat mai repede. Aștept părerile voastre🙂🙂




Sotul regelui DemonWhere stories live. Discover now