Cap. 21 (Parintii III)

82 11 1
                                    

-Deci sa inteleg ca tu esti Johann nu?

-Da doamna eu sunt Johann viitorul sot al lui Christian.

Pana aici e bine deci a fost mai usor decat mi am imaginat.Sunt sigur ca totul o sa fie bine, par niste oameni detreaba.Sau asta am crezut pana când ma întrebat.....

-Ce te face sa crezi ca esti potrivit pentru a fi partenerul de viata a lui Christian? spuse mama lui

-Cred ca sunt cel mai potrivit pentru ca il iubesc foarte mult, mi as da viata pentru el si sunt sigur ca si el simte acelasi lucru.

-Nu devenii atat de increzut baiete! spuse barbatul din fata mea

-Noi vom hotari daca esti sau nu vrednic de Christian ai inteles? continua femeia

-Da doamna.

Acestia se ridica si imi fac semn sa i urmez.Ajungem intr o camera foarte spatioasa unde se aflau doar doua scaune.Acestia se aseaza iar pe usa mai intra un tanar.Parea de aceeasi varsta ca a mea.

-El este Alex.Urma sa devina sotul lui Christian pana ai aparut tu iar in viata lui Christian si l ai facut sa rupa logodna cu el.Daca vrei sa dovedesti ca esti vrednic de el atunci o poti face aici luptandu te cu Alex.

-Ma scuzati dar cu ce ne vom lupta? intreb nedumerit

-Cu Katane.Familia noastra este renumita pentru manuirea Katanei.Daca nu ai grija poti fi omorat de catre Alex. Pana la urma el a castigat ultimul tarneu in manuirea katanei.

Deci am dat de belea.Nu ca nu m as pricepe in astfel de lucruri am luat lectii când eram mic doar ca el este mult mai experimentat decat mine plus ca eu am câteva traume legate de katana.Daca nu am grija o sa ma omoare.Totusi nu o sa ma retrag daca asa ii voi convinge ca sunt potrivit sa ma casatoresc cu Christian o voi face.

-Accept.

-Atunci sa inceapa lupta.

In secunda urmatoare Alex venii spre mine cu o pofta de sange.Clar nu o sa l las pe psihopatul asta sa se casatoreasca cu Christian,bine nu ca eu as fii prea normal din moment ce l am cam torturat si violat la inceput.Oricum astea sunt doar detalii, acum trebuie sa ma concentrez pe aparare tipul e puternic.

..........din perspectiva lui Christian.......

Am ajuns cat de repede am putut.Intru pe poarta cea mare din metal fiind intampinat de majordomul casei care era si cel mai bun prieten al meu.

-Unde este Christian?

-Este in camera de antrenament impreuna cu parintii dumneavoastra si Alex.

Atat a trebuit sa stiu ca am si alergat spre camera unde se aflau toti patru.Am crezut ca au renuntat la psihopatul ala când le am zis ca nu ma voi casatorii cu el.Alex este prea sever o data era sa ma ia la bataie pentru ca nu i am facut bine ceaiul bine ca a intervet prietenul meu atunci ca altfel as fii avut o mana rupta.El este diferit de Johann.Johann se poarta foarte frumos cu mine,nu se supara când nu imi iese ceva ba chiar ma ajuta.Am ajuns insfarsit in fata usii si am intrat fara a mi mai anunta venirea.Am ramas uimit.Johann era deasupra lui Alex tinandu si sabia la gatul acestuia.Inainte de ai da lovitura finala am tipat cat am putut de tare

-Johann oprestete! acum toti se uitau la mine uimiti,Johann a lasat katana jos si a venit spre mine luandu ma in brate.Atunci am observat cat de tare tremura si ii batea inima.L am strans tare nevrând sa i mai dau drumu vreodata

-Totul este bine acum Johann,sunt aici.
De ce l ati pus pe Johann sa faca asta!? Daca eu l am ales inseamna ca il iubesc!

-Dar dragule noi am crezut ca este mai potrivit sa te casatoresti cu Alex.

-Nu il iubesc pe Alex!De ce nu intelegeti? Nu stiu de ce am crezut ca parerea voastra conteaza, dupa ce am vazut ce l ati pus pe Johann sa faca nu imi mai pasa ce credeti!Sunteti constienti ca putea sa moara din cauza voastra!?

-Ne pare rau fiule ca ne am indoit de tine.Te rog sa ne ierti.

-Daca se mai repeta o data nu mai avem ce sa vorbim ati inteles?

-Da fiule,ne cerem scuze si fata de tine Johann

Saracul Johann nu mai putea scoate nici o vorba, tremura prea tare.L am tinut de mana tot drumul chiar daca imi era un pic greu sa conduc.Am ajuns intrun sfarsit acasa. L am asezat pe Johann pe canapea acesta inca tremurand.Parintii mei nu stiu ca el a avut cosmaruri din ziua accidentului și ca ii este frica sa tina o katana în mana.

-Johann esti bine?Vrei sa ti aduc ceva?

-Nu.....multumesc...doar stai langa mine te rog.

-Nu trebuie sa ti faci griji nu te voi parasii niciodata.Te iubesc.Haide sa mergem la culcare, este tarziu si tu esti obosit.

-Bine..

Deabea a reușit sa adoarmă.Mi am propus ca maine sa l duc la cea mai frumoasă intalnire ca sa l înveselesc.Deabea astept ziua de maine.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 08, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Sotul regelui DemonWhere stories live. Discover now