Cap.8(Scuze)

250 25 7
                                    


Am stat in fata usii vreo 20 de minute pana mi am adunat destul curaj pentru a intra.

Am intrat,văzând ul pe Christian întins pe un pat alb cu o perfuzie.Dormea.M am asezat pe scaun si ma uitam la el.
Nu am vrut sa il trezesc.E atat de drăguț cand doarme.Oricum ii trebuie odihna plus ca inca nu mi am adunat tot curajul de care am nevoie.

Am stat langa patul lui inca 4 ore apoi am vazut ca incepe sa se zvarcoleasca semn ca se trezeste.

Acum e acum.....nu mai pot da inapoi...vad cum isi deschide incet ochii eu ridicanduma intr o secunda de pe scaun apropiindu ma de el.

-Johann?

-Da iubire,sunt eu.Esti bine?

-Da.Dar unde suntem?Si de ce ma doare capul?

-Nu iti face griji,totul va fii bine.
Esti la spital,ai cazut pe scări.Nu iti aminteste?

-Nu.Tot ce imi amintesc este ca m am trezit si mi sa facut sete.Te am strigat de cateva ori dar mi am dat seama ca esti plecat asa ca m am ridicat si am mers spre bucătărie dar m am împiedicat.Apoi m am trezit aici.

-Imi pare asa de rău.Daca nu te lăsam singur tu nu ai fii aici.Daca eram mai responsabil asta nu se intampla.Te rog iartama.
Siroaie de lacrimi mi se curgeau pe obraji,m am apropiat si l am luat in brate.Printre suspine am putut spune doar" Te rog nu ma ura"

In acele momente Christian ma apucat de umeri si ma ridicat pana la nivelul ochilor sai.Albastrul acela ma atrăgea intro hipnoză.Simteam ca o sa ma scufund,atunci a venit mai aprobate si ma sărutat scurt soptindumi"nu as putea sa te urăsc niciodata.Nu tu esti de vina.Daca eram mai atent nu cadeam.Te iubesc si asta nu o sa se schimbe niciodata.Te rog nu mai plânge.Stii ca nu imi place cand te vad trist.

După ce mi am sters lacrimile si m am mai linistit am scos din noptier lui un castronel plin de mâncare.

-Tie foame?

-Da.Dar nu mănânc daca nu ma hrăneste tu....spuse cu o voce copilareasca

-Ce copil rău avem noi aici.

-Si ce vei face in legătură cu asta?

-Te voi pedepsiti desigur...spun cu un rânjet pervers.

-Cum?..intreaba el confuz

-Uite asa.Nici nu a mai apucat sa spună ceva ca in secunda doi am si sărit pe el sarutandu pasional,acesta rămânând un pic socat de gestul meu.

Chiar daca e rănit arată al naibii de sexy...imi spun in gand,,uuuuu,cineva a devenit gay,,-da si?,,stai tu esti împăcat cu ideea?dar planul nostru?,,-nu mai imi pasă de el.Mi am dat seama in ziua in care a fost internat ca il iubesc nespus si ca vreau sa rămânem pe veci împreună,,oau ce repede te schimba copilul asta,,-stiu nu?

După ce am terminat conversația mea cu constiinta m am întors la Christian acum uitându se excitat si un pic rusinat la mine fiind pe jumatate dezbrăcat.Am inceput sa il sărut pasional acesta raspunzandu mi imediat,adancind sarutul.Buzele sale fine si moi ma duceau intro stare de euforie.Dupa fiecare sarut vroiam si mai mult.Vroiam sa il devorez cu totul.

Dupa ce am rupt sărutul din lipsa de oxigen am inceput sa cobor cu saruturile pe gât in jos pana am ajuns in dreptul mugurasilor sai deja intariti el gemand incontinu.Am inceput sa ii sug si sa fac cerculete in jurul lor facandul pe acesta sa se zvarcoleasca sub mine.

Am coborât apoi cu saruturile pana am ajuns in dreptul boxerilor.Pantalonii fiind deja îndepărtați.El parea un pic speriat dar i se citea in ochi ca dorea din ce in ce mai mult.

Sotul regelui DemonDove le storie prendono vita. Scoprilo ora