PROLOG ve TANITIM VİDEOSU

46.2K 1.3K 305
                                    

Hırsız Üçlemesi
2.Kitap

Multimedya - Kapak ve Tanıtım Videosu

Özel bir hastanede Anestezi Teknikeri olarak çalışan Samantha, kazandığı paranın bir kısmıyla, Meksika asıllı ailesinin geçimine destek olmaya çalışırken, diğer kısmıyla Los Angeles'da küçük bir apartman dairesinde tek başına yaşamaktadır.

Kardeşlerinin yaptığı yanlış evlilikler yüzünden annesi tarafından mantık evliliği yapması için zorlanan, fakat bu baskıya hiç bir şekilde boyun eğmeyen Samantha, bir yandan Deanna'nın bulduğu adaylardan kurtulmaya çalışırken, diğer yandan da hep hayalini kurduğu 'Kusursuz Aşk'ın' peşindedir.

O, ancak aşkı romanlardaki kadar saf ve masum bulduğu biriyle hayatını birleştirmeli ve ömrünün sonuna kadar onunla olmalıdır...

Vegas'ta bir tıp balosunda çarpıştığı adam, elindeki içkiyi üzerine dökmekle kalmayıp, elbisesini de gecesi gibi aynı anda mahvetmiştir. Yüzünü bir daha görmeyeceğini umduğu adamın, çalıştığı hastaneye doktor olarak gelmesiyle, zaten zor olan hayatı, gittikçe içinden çıkılmaz bir hâl alır.

Tanıdığı erkeklerden farklı olan Rick, soğuk duruşu, buz gibi bakışları ve iğneleyici konuşmalarıyla Samantha'yı çileden çıkarırken, hiç bilmedikleri tutkulu bir aşkın da temellerini atmış olacaklardır.

Kalp atışlarınızı kulaklarınızda hissetmek istiyorsanız, bu hikayeyi kütüphanenizde ekli tutun.

Sıradışı bir aşkın şahidi olacaksınız...

Sage Taylors

KALP HIRSIZI (Hırsız Serisi-2)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang