⚠ ÖNEMLİ ⚠ YETİŞKİN İÇERİK

16.4K 740 282
                                    

Merhaba dostlarım. Bu duyuruyu size önemli bir haberi vermek için yayımlıyorum. Bazılarınızın bildiği üzere dün birilerinin kitaplarımla uğraştığını ve onları kara listesine alarak, kendini wattpad savunuculuğuna soyunup, bir şovalyeymiş gibi gösterip bilip bilmeden şikayet etmesinden haberdar oldum.

Bir haftayı aşkındır Elmas Hırsızı ve Kalp Hırsızı kitaplarıma wattpad kurucularından aldığım uyarı mesajlarıyla(ki bunun sebebini önceleri anlayamamıştım) ikaz ediliyorum.

Sebebi, kitaplarımın "Yetişkin İçerik"e veya uygun bir kategoriye alınmasıydı. Ben zaten uygun bir kategoride(Macera) da olduğumu düşünüyordum, ki aşk yada bir başka kategorinin bana uymadığı kanaatindeydim.

Ancak ne yazık ki, kitaplarımın liste başında olması ve uzun süre zirveyi zorlaması yüzünden birilerinin canını fena sıkmış olacak ki, böyle bir şeye kalkışıp kitaplarımı şikayet etmişler.

Yazık. Gerçekten çok yazık. Ben burada hiç bir karşılık almadam hayallerimi, duygularımı, zihin gücümü insanların gözlerinin önüne (dünya kadar zaman ve enerji harcayrak) sunuyorum. Tırnaklarımla bir yerlere gelerek, kimseye bir zararım dokunmadan ilerlemeye çalışıyorum. Sonra, iş güzarın birisi çıkıp hikayelerimi rapor ediyor ve birini liste dışına attırıyor.

Birini diyorum, çünkü diğer kitaplarım da listesinde ve her an aynı akibete uğrayabilir. Kitaplarımı başka bir kitap olarak yada kullanıcı adı değiştirip yayınlamayı düşündüm ama, sizlerin güzel yorumları ve oylarımın hepsi silinip gider bu durumda. Ve ben bunu göze alamam.

Milyonluk +18 kitapları ve "Ben erotik yazarım başka da bir şey bilmem" diyerek bas bas bağıran yazarları dururken neden benim kitaplarımla uğraştıklarını cidden anlamakta zorlanıyorum. Aslında anlıyorum sanırım. Bu tamamen kıskançlık ve çekememezlikten başka bir şey değil. İki senedir wattpaddeyim ve üç grup insan tanıdım.

Okuyanlar...

Yazanlar...

Ve ikisi de olamayınca hasedinden çatlayanlar.

Meyve veren ağacı taşlayanların, bir gün o ağacın altında kalmasını, yada o ağaçtan yapılan bir odunla kovalanmasını diliyorum.

Peki ne yapmalı? Derseniz, inanın hiç bir fikrim yok. Dün akşam Aşk Hırsızı kitabım bir süreliğine silindiğinde(bir çoğunuz kütüphanelerinden neden kaybolduğunu anlamamışsınızdır eminim) onların benim için ne kadar değerli olduklarını bir kez daha anladım.

Bu arada, lütfen kütüphanelerinize tekrar eklemeyi unutmayın ⚠

Ne yazık ki, yapacak tek şey, kitaplarımı okuma listelerinize eklemeniz ve başkalarının da bunu yapmasını sağlamanızdır. Bu zamana kadar kimseden böyle bir ricada hiç bulunmamıştım ama "Lütfen kitaplarımın severek okuyacağını düşündüğünüz insanlara (arkadaşlarınıza) ulaşmasını sağlayın."

Dün geceden beri ne kadar üzgün ve yorgun olduğumu tahmin edemezsiniz. Moralim sıfır ve bu şekilde nasıl bölüm yazacağımı bile inanın bilmiyorum. Zaten on beş günü aşkındır sıkıntım büyük ve son gün her şey daha da kötü oldu. Bilmenizi isterim ki, kesinlikle kitaplarımı yarım bırakmayı düşünmüyorum. Bundan asla endişeniz olmasın. Sadece çaresizlik yüzünden biraz elim kolum bağlı kaldı hepsi o kadar. Ama desteğinizle bu günleri de atlatacağıma inanıyorum.

Hepinize şimdiye kadar yanımda olduğunuz için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız canlarım. Her şeye rağmen çokça seviliyorsunuz.

KALP HIRSIZI (Hırsız Serisi-2)Where stories live. Discover now